MAXIMOVA🌷

Подарунок для мами🎁

Подарунок для мами🎁

Моїй мамі завжди складно обрати подарунок. Ця дама знає чого хоче і завжди на день народження замовляє собі презент😁 Але ж це не ті емоції, тому цього року я зламала систему. Вирішила подарувати конверт «на те що вона хоче», а для емоцій - зібрати коробку з різною косметикою. Надихнулась враженнями від боксиків, які надсилає Makeup club. Бо кожного разу це так приємно, діставати з коробки цікаві продукти та відкривати для себе нові бренди🥰

Отож, знаючи її смаки на декоративку та доглядові засоби я зробила замовлення (і про себе не забула😂)

Подарунок для мами🎁

Для очищення обрала міцеляону воду Nivea та пінку Lirene. Для догляду регенерувальний крем Lirene. Ці засоби вибирала відштовхуючись від вподобань мами.

Також трошки тканевих мамочок, куди ж без них?)

Також трошки тканевих мамочок, куди ж без них?)

Тут вже я самостійно підбирала нові для неї продукти і бренди, беручи до уваги, як вона полюбляє фарбуватись і яким кольорам надає перевагу.

А полюбляє вона стрілочки на очах, тому тут новий чорний лайнер від Lamel та коричневий каял (пора вже познайомитись з легендою😁).

Губи. Тут також декілька продуктів. Від LnPro олівець 103 та помада 103, на фото є свотчі, зверху помада, а знизу під цифрою 3 олівець. Також взяла фіолетову олійку Lamel.

І себе не обділила😄

Дуже хотілось мені якусь косметику з колекції Hope🌻 тож взяла собі рожеву олійку та дуже нахвалені блогерами рідкі тіні LnPro у відітінку 101 (хоча найпопулярніший відтінок дуохром 102).

Склала все в коробку з бантиком, додала рожевої паперової стружки і готово!☺️

P.S. Викладаю допис з запізненням у місяць😅 мама вже все затестила, їй все сподобалось, лише сказала, що олівець до помади можна було підібрати трохи темніший.