Перша палетка від Revolution

Перша палетка від Revolution

Вітаю всіх! Для мене тіні для повік довго знаходились в категорії "для візажистів" і "яскравий макіяж", проте не так давно я почала цікавитись цим більше і в моїй косметичці з'явились палетка від Eveline, а також дві палетки від Lamel, якими я цілком задоволена.

Про Makeup Revolution я чула від різних блогерів, у деяких зустрічались навіть цілі колекції тіней від цього бренда. Переважно, мене зацікавили їх колоборації з різнимим фільмами та мультиплікаціями, проте згодом я звернула увагу на більш "звичайні", якщо так можна сказати, палетки і наважилась придбати саме цю.

Якщо чесно, то я очікувала трохи більшого, особливо від, так би мовити, "мрамурних" відтінків, по-перше, вони недостатньо пігментовані та "блискучі", як на мене, а по-друге, сама їх формула мені здалась трохи дивною, таке відчуття ніби набираєш пігмент з твердого камінчика, який до того ж погано його віддає.

Перші та останнє фото це як раз свотчі кольорів Sprinkle, Candied Marble, Pearl, Glazed і Sweet Stuff під різним освітленням.

Більш за все мені сподобались сатинові відтінки, найяскравіші я засводчила далі, Classic, Bonbon, Crystal, Rose Ganacheта Rose, останній моя любов. Вони достатньо пігментовані та стійкі, а що ще для щастя треба? Їх формула більш м'яка, проте маю попередити, що з відтінком Bonbon, потрібно не переборщити, бо може трохи осипатись.

Тож, можу сказати, що особисто для мене палетка трохи суперечлива, та я б пошукала інші варіанти та варіації в цьому ціновому сегменті.

Перша палетка від Revolution
Перша палетка від Revolution
Перша палетка від Revolution
Перша палетка від Revolution
2
Підписники
0