krutoguuz

#looksoftheyearmakeupclub.

#looksoftheyearmakeupclub.
#looksoftheyearmakeupclub.

1 фото 8 грудня 2022,

2 фото 2 грудня 2023.

Можливо візуально, я не дуже змінилася, але внутрішньо відбулося досить багато трансформацій.

Я стала більш впевненішою в собі та мою спокійніше відстояти свою думку.

Я перестала ховати свої емоції, не боюся заплакати коли мені це дійсно потрібно та засміятися коли мені смішно.

Я багато вчилася та дізналася за цей рік багато нового та стала сильнішою. Полюбила себе у всіх настроях і стнах шкіри.

Так, я не підтягнула тіло до того ідеалу, якого планувала, але я зараз в гармонії з собою. В мене є розтяжки, але нарешті я перестала через них комплексувати та боятися десь бути в купальнику.

Так, я обіцяла собі купа разів займатися спортом і закидала, але старалася хоча б періодично робити зарядку для того, щоб моя в більшості сидячча робота не вилізла мені боком.

Я дуже тішилася коли в 1 з перших місяців тут, я отримала подарунок за активність від Shelly. Та що тут приховувати, я ще досі кожен раз тішуся коли комусь розказую за цей засіб або просто використовую. Все ж таки отримувати подарунки дуже приємно, особливо коли вони неочікувані.

А ще один з важливих пунктів, я розуміючи, що це нормально коли шкіра неідеальна, в один момент надивившись відео з фільтрами в тікток загняла себе так, що певний період не могла вийти з дому без макіяжу та старалася не дивитися в дзеркало. Але нарешті зараз я це все прийняла і тепер навіть подобаюся собі більше без макіяжу, а віддаю перевагу витратити на кілька хвилин довше наносячи доглядову косметику.

Але важливо, що я зараз щаслива.

P.S. А ще в цьому році змінився мій статус і я стала нареченою 🥰