Zera Khaibulaeva

Парфумована вода Tous LoveMe

Парфумована вода Tous LoveMe

Це ще одна мініатюра, яку мені поклали у подарунковий бокс і якою теж дуже догодили☺️

Спочатку я не могла зрозуміти чи мені здається, чи він мені нагадує якісь знайомі мені парфуми. На це пішло трохи часу і я зрозуміла, що він мені нагадує Chanel chance tendre. Ох, так це ж один з моїх фаворитів в парфумах. Звісно, в них великі відмінності, але кінцеве звучання дуже схоже.

Парфумована вода Tous LoveMe

А потім я згадала, що він мені ще нагадує Franck Olivier Nature - одна з моїх частих гостей на поличці у студентські роки. Я не дуже розбиралась як взагалі обираються парфуми і обрала по коробці☺️Тоді цей квітково-фруктовий аромат мені сподобався, не набридав і напевно треба його собі взяти для різноманітності.

Отже Парфумована вода Tous LoveMe.

Це іспанський бренд, дата випуска-2020.

Обʼєм: 4,5 мл

Тип аромату: квіткові, фруктові.

Початкова нота: рожевий грейпфрут, рожевий лічі, рожевий перець.

Нота серця: дамазська троянда, жасмин, півонія.

Кінцева нота: кашемірове дерево, кедр, мох.

Це мініатюрка у вигляді маленького рожевого ведмедика, кришка у формі кільця, не відкручується, просто знімається. Закривається плотно.

Перші відчуття дуже різкі, такий буйний грейпфрут , який різко затихає і переходить у рожевий перець. Потім починає проявлятися жасмин, ніби біля вас величезний кущ з білими квітами, але це теж дуже швидко змінюється і починають проявлятись легенька приємна троянда з півонією. Це тріо поєднується у великий весняний букет, де знову домінує жасмин.

А ви знали, що «Жасмин» насправді «Чубушник», той білий кущ, що росте у кожному дворі, називають Жасмином, насправді називається Чубушник, а справжній жасмин виглядає по-іншому, це я вам як ландшафтний архітектор кажу☺️

Через хвилин 30 жасмин вщухає і я відчуваю кашемір, такий мʼякий і приємний. Далі парфум відчуваю вже близько тілу. Можливо, якби наносила не краплю, а з розпилювача, звучання було б інтенсивніше і довше.

У форматі мініатюрки стійкість годинки дві, близько тіла. Але не важко поновлювати, аби знову зануритись у весну.

В цілому, аромат мені сподобався, він бюджетніше, ніж Chanel Chance, але мені доволі імпонує. Я з цим ароматом відчуваю травень, мій улюблений місяць у році.

Для мене це явно весняно-літній аромат, але буде не зайвим і на кожен день.

Одягаєш платтячко у квітковий принт та ідеш з подругами у ботанічний сад. Навколо все зелене, пахне жасмин, деякі троянди та багато інших весняних квітів. Ти вдихаєш весняні аромати і розквітаєш разом з ними🌸 Ось так я відчуваю цей аромат.

Квітніть, дівчата ❤️