MAXIMOVA🌷

Антипреспірант Garnier Men

Антипреспірант Garnier Men

Останнім часом стараюсь не «сидіти» довго на одних і тих сами засобах, подобається тестувати щось новеньке, тому це позначається і на покупках для чоловіка😁

Раніше я купувала антипреспіранти від Nivea, тепер же обрала Garnier.

Найбільше мені сподобалась ці дві баночки. На перше місце за ароматом поставила б «Спорт» з синіми написами, друге займає «Активний» з червоними написами. Тут я не прогадала, чоловіку також дуже сподобались аромати (але це індивідуальна річ, немає гаратнії, що кожен буде в захваті).

По словам чоловіка ці антипреспіранти йому більше сподобались ніж попередні. Захищають від потовиділення, не на 96 годин звичайно як заявлено, та захисту протягом дня йому достатньо. Не викликав подразнень, сухості чи інших неприємних наслідків. Розпилювач працює добре. На чорних речах трохи залишаються білі сліди, які після прання легко очищаються. Ніяких нарікань не було. На разі, просить купувати саме ці антипреспіранти.

Такі вологі серветки зручно мати з собою на всяк випадок щоб освіжитись. Чоловік здивувався такому ноу-хау😂 із задоволенням закинув їх в спротивну сумку. Поки не користувався.