MariiBilous

Подарунковий бокс від Garnier

Подарунковий бокс від Garnier

Ну нарешті я підготувала відгук на цей подаруночок. До цієї справи я поставилась максимально відповідально і тестувала декілька місяців.
Давайте розпочнемо з мого волосся:пористе, пухнасте, фарбоване. Шкіра голови: чутлива, жирна.

Розпочну з шампуня. Аромат мені дуууже сподобався, солодкувато-вершково-кремово-ананасовий🍍. При першому митті я була приємно здивована і хотіла бігти і кричати на весь світ що це той самий бюджетний класний шампунь, але через декілька миттів я була розчарована, адже було схоже що в складі є силікони, хоча в складі цього невказано, і відповідно після постійного використанні в мене почала з'являтись лупа яка схожа на погано вимите шкірне сало. Я швиденько повернулась до попереднього шампуню і все, на щастя, внормувалось. Користуюсь ним як проміжним, але невпевнена що придбаю повторно.

Бальзам ополіскувач з ананасом - це класна розробка маркетологів, тому до такої речі ставлюсь скептично. Після використання волосся складніше розчісується, плутається. Від продукту 0 результату, лишень запах класний який не довго тримається на волоссі.

Ііі 3 масочки для волосся. В цей момент мої очі засвітились, адже аромат і дизайн дуже привертають увагу. Найбільше аромат сподобався в ананасу, найменше в папаї. По ефекту всі однаково недієві, нажаль, мені прикро це казати адже бачила що багатьом вони сподобались. А на волоссі найприємнішою по аромату була саме папая) В інших масках був занадто сильно виражений солодко-приторний аромат, я такі запахи на собі несприймаю, в результаті мене почало тошнити😭

Ось такий вийшов тест, а масочки комусь передарую, шкода викидати, думаю вони знайдуть своїх власниць.

Та все ж це була класна можливість протестувати нові засоби❤️

Надіюсь, мій відгук для вас став корисним