Elaine

Бюджетні покупки, на які мене надихнула спільнота MakeUp Club. 🌟

Бюджетні покупки, на які мене надихнула спільнота MakeUp Club. 🌟

Hollyskin - Маска для обличчя з чорною ікрою: має ніжну текстуру, приємна у використанні, але через яскравий парфумований запах рука до неї тянеться не дуже часто. Шкіра після використання стає трошки світлішою та очищеною, можливо з часом матиме накопичувальний ефект.

LN Pro Олія-бальзам для губ: дуже задоволена цим продуктом, він не лише додає краси губам, але й ефективно доглядає та зволожує. Ніжний рожевий відтінок виглядає природно та соковито.

Herbal Essences - Шампунь "Білий грейпфрут": цей шампунь вже увійшов до мого щоденного догляду, має дуже свіжий запах, гарно піниться та не обтяжує волосся. Обов'язково куплю знову!

Tink - Зволожувальна маска для волосся "Грейпфрут-кераміди": враження ніякі😁, результати за 10 хвилин майже не відрізняються від звичайного кондиціонера, але і гіршим волосся теж стало. Хочу спробувати інші опції, але конкретно цей продукт повторно не куплю.

Prreti - Нічна маска для губ: липка і не дуже зручна у використанні, але мені подобається наносити її перед виходом на сильний мороз та вітер, якщо волосся зібране; на губах виглядає як рідке скло)

В цілому не жалкую, що спробувала кожен з цих продуктів, це був цікавий досвід)