Juli Butik

Засоби для шугарингу

Засоби для шугарингу

На мою думку переваг в цій процедурі безліч, насамперед це те що гладкість шкіри зберігаєтья набагато довше аніж після гоління, також це відсутність подразнень.

Єдиний мінус для мене це те що потрібно відростити волоски до потрібної довжини , для того щоб паста могла добре схопитись за них)))))

Перед процедурою я добре скрабую шкіру від ороговілого шару. Це необхідно для того, щоб паста чіпляла тільки волоски, а не бруднилась лусками старої шкіри.

Далі щедро припудрюю шкіру тальком та наносю шар пасти, видаляю пасту смужками.

Це просто необхідний засіб для проведення більш менш комфортного видалення небажаного волосся на тілі за допомогою цукрової пасти чи воску.

Засіб хорошої якості, має зручну баночку.

Текстура хороша, дуже дрібна. Рівномірно та щільно покриває поверхню шкіри, завдяки чому паста добре зчіплюється з волосками. Процедура їх видалення проходить добре та не травматично для шкіри.

Подразнень у мене не викликав.

Аромату ніякого я не відчула.

Засіб мені сподобався.

Вирішила придбати на пробу маленьку баночку 50мл. Паста досить не погана, зі своєю задачею справляється.

Користуватись нею дуже просто. Очищену, суху шкіру щедро посипаю тальком, потім за допомогою лопатки наносю потрібну кількість пасти. Розприділяю по шкірі, видаляю її за допомогою спеціальних смужок.

Добре видаляє волоски.

Та є одне "але", вона дуже швидко тане на тілі. Попередня моя паста була більш стійка до тепла тіла.

СКЛАД : глюкоза, фруктоза, вода.

Хороші смужки, гарної якості. Мають тканинну текстуру, еластичні. Паста добре зчіплюється з матеріалом завдяки чому видалення волосків проходить легко та швидко