Zera Khaibulaeva

Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate

Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate
Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate

Відгук на мініатюру-пробник.

Ця сироватка з доглядовової косметики класу люкс. Випускається в обʼємі 20ml, 30ml, 50ml, 75ml, 115ml.

Чим ж вона приваблює та що обіцяє виробник?

Її позиціонують як «прорив у світі краси», засіб, який відновлює активність генів молодості, стимулює вироблення протеїнів молодої шкіри .

Виробник обіцяє, що вже після семи днів використання, шкіра відновлюється і стає значно підтягнутою, гладкою і свіжішою. Але примітка: використовувати у комплексі засобів😉

Ох і чудо засіб подумала я☺️

Подивимось склад:

Активні компоненти: гіалуронова кислота та пробіотики. Співвідношення інгредієнтів не вказано.

Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate

AQUA / WATER / EAU-вода

BIFIDA FERMENT LYSATE- ось він обіцяний пробіотик , отриманий із специфічного типу дріжджів, отриманих шляхом бродіння бактерій Біфіда , може допомогти реактивній шкірі стати менш чутливою до агресорів навколишнього середовища шляхом зміцнення її мікробіома. Це заохочує шкіру помітно відновлюватися та виглядати здоровішою.

GLYCERIN-гліцерин, зволожувач.

ALCOHOL DENAT.-спирт, звужує пори, протимікробний, антибактеріальний компонент.

DIMETHICONE- емолент, силікон, покращує структуру та взаємосумісність різних інгредієнтів у рецептурі.

HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE - гідроксіетилпіперазин етансульфонова кислота є буферним інгредієнтом, який зазвичай використовується для встановлення нейтрального рН у розчинах на водній основі. Є дослідження, які вказують на те, що він може викликати пошкодження вільними радикалами в присутності кисню, що означає, що це може бути проблемою при використанні в продуктах по догляду за шкірою. Незважаючи на те, що дослідження щодо того, як це безпосередньо впливає на шкіру, не проводилися, ми радимо уникати цього інгредієнта в косметичних продуктах. SULFONIC ACID- сульфонова кислота,активний компонент у сонцезахисті.

ASCORBYL GLUCOSIDE -вітамін С 🍋☺️.

LACTOBACILLUS- лактобактеріі Lactobacillus. Активізує процеси оновлення шкіри та відновлює її захисні функції, надає омолоджуючий ефект.

TOCOPHEROL -віт Е, антиоксидант.

SODIUM HYALURONATE- гіалуронат натрію- натрієва сіль гіалуронової кислоти, всмоктується краще ніж гіалуронова кислота, для зволоження, для підтримки тонусу шкіри та профілактики утворення зморшок.

SODIUM HYDROXIDE- сильний луг (їдкий натр), може завдати серйозної шкоди очам, уникати потрапляння до очей.

SODIUM BENZOATE-антисептик, консервант.

PHENOXYETHANOL- консервант, не рекомендується застосовувати при вагітності та людям з дерматитом.

ADENOSINE- нуклеозид, має доведені переваги проти зморшок і є безпечним, корисним інгредієнтом, який можуть використовувати всі типи шкіри.

FAEX EXTRACT / YEAST EXTRACT / EXTRAIT DE LEVURE-екстракт дріжджів, нормалізує вироблення себума, заспокоює шкіру,прискорює заживлення ран.

PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE-суміш гліколю з жирною кислотою та глюкозою, можуть містити шкідливі домішки, зокрема: оксид етилену, який, як відомо, підвищує частоту раку матки та молочної залози, а також лейкемії та раку мозку.

PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL-емульгатор, стабілізатор, цілком безпечний інгредієнт.

POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE-сік кореня якону ,антиакне, має підтверджену сприятливу дію на Staphylococcus epidermidis. Він посилює їхнє зростання, що сприяє зміцненню шкірного імунітету. Одночасно екстракт кореня якона зменшує популяцію патогенних бактерій S. acnes і S. aureus, завдяки чому має підтримуючу, стимулюючу та балансуючу дію на шкірну мікробіоту.

MALTODEXTRIN-мальтодекстрин, патока, абсорбент, матуючий ефект.

SALICYLOYL PHYTOSPHINGOSINE- синтетичний сфінголіпід, отриманий із комбінації саліцилової кислоти та природного фітосфінгозину, ідентичного шкірі, який сам по собі є активним інгредієнтом із помітними заспокійливими властивостями, який діє, щоб збалансувати мікрофлору шкіри в широкому спектрі засобів догляду за шкірою.

AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL-регулятор вʼязкості.

TAURATE- стабілізатор.

LIMONENE- лімонен, Має інсектицидні властивості. Міститься в апельсиновому маслі, практично у всіх цитрусових та багатьох інших ефірних оліях. Л. отримують фракційною дистиляцією сумішей терпенів, що утворюються в процесі їх виділення з цитрусових ефірних олій. Використовується в парфумерних композиціях та віддушках різного призначення в концентрації до 30%, є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. Згідно з Регламентом ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 наявність Л. у складі парфумерної композиції, що використовується, обов'язково має бути зазначена на етикетці косметичного або парфумерного виробу, якщо його концентрація перевищує 0,001 об/о в продуктах, що не змиваються, і 0,01 продуктах, що змиваються. Концентрація не вказана.

MANNOSE-зволожувач. Манноза — це інгредієнт на основі цукру, який запобігає втраті вологи шкірою та може вважатися зволожувачем. По суті, це також допомагає розгладити зморшки та лінії.

XANTHAN GUM-регулятор вʼязкості.

PENTYLENE GLYCOL-зволожувач, розчинник.

PROPYLENE GLYCOL-зволожувач, розчинник.

CAPRYLYL GLYCOL-зволожувач,емолент. Застосовується у косметиці категорії «органік» та дитячій косметиці.

ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE-олігосахарид, отриманий шляхом ферментації натуральних цукрів (цукрози та мальтози). Біоселективний субстрат, що стимулює зростання сприятливої шкірної флори, на шкоду розвитку небажаної флори, патогенної або пов'язаної з бактеріями .

SORBITOL-зволожувач.

DISODIUM EDTA-консервант.

ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT- галльська троянда , парфум.

OCTYLDODECANOL-емолент.

CITRONELLOL, PARFUM / FRAGRANCE-парфум.

Склад доволі цікавий. Дорогі продукти хочется розбирати на склад і дивитись за що ти маєш платити і що тобі загрожує або ні. Як бачите, дуже багато корисних компонентів. Але є і небезпечні. Але, сподіваюсь, вони у дозволеній концентрації, тому не шкідливі.

По відчуттях при нанесені:

Аромат легкий квітковий, трояндовий, приємний.

Легка і приємна прозора текстура, яка швидко поглинається. Незначна липкість присутня, але не страшно, якщо закривати зверху кремом, то її не буде взагалі.

Після нанесення моя шкіра зволожена, мʼяка і приємна на дотик.

Мініатюри мені якраз вистачило на тиждень, наносити зранку і ввечері. Мені сподобалось використання цієї сироватки. На рахунок дії- чуда не сталось, я не стала молодша на десять років, але я бачу, що вона дійсно гарно доглядає за шкірою і явно треба більше тижня використання. Ніякого неприємного відчуття чи подразнення не викликала.