Анастасія Фоміна

Продукти,що йдуть в смітник+одна порожня улюблена пляшечка🗑️

Продукти,що йдуть в смітник+одна порожня улюблена пляшечка🗑️

Так як я за минулі два місяці не робила пости в рубрику "Порожні пляшечки",так як в мене закінчувався максимум крем для рук і показувати в цілому пості було нічого.Я вирішила не чекати кінця місяця та сподівань ,що порожніх продуктів буде більше ніж в минулому місяці і показати вам,що я викидаю сьогодні розгрібаючи свої косметичні скарби.

Отже,позбавляючись усього непотрібного в косметиці я виділила наступні продукти:

  • Олія блиск від LN.Подобався мені цей продукт,але він почав текти та і залишилося його зовсім мало,тому вирішила що він своє віджив і мені з ним треба попрощатися.
  • Консилер O'bays .Не встигла я з ним подружитися,як він почав розслаюватися та змінився аромат.Мені не дуже подобалась його текстура,та ще й надто світлий відтінок.Плюс він мені підкреслював сухість та його видно на шкірі,а це мені не подобається.Ще і кришечка у нього лопнула,коротше він так і проситься уже в смітник.
  • Скраб для губ Neo.Користувалася ним із задоволенням,поки мені почало здаватися(або і не здається),що аромат став якийсь неприємний.Тому вирішила викинути вже.
  • Гель для брів Mayur.Я намагалася його приручити,але так і не змогла ,він мені не до вподоби.Погано тримає мої волоски,може давати білий наліт на бровах та ще і велика зовсім не зручна щіточка.
  • Туш від Golden Rose.Вона була б непоганою,але вона сильно осипається і мені таке не підходить,вона ще і підсохла добренько так за місяць та стала ще більше осипатися і некрасиво виглядати на віях.

Щодо гелю Cerave то це просто порожня баночка,яку я вже замінила на таку саму тільки в великому об'єму .Цей гель ідеально підходить мої шкірі ,прекрасно очищує непересушуючи її.

А від чого позбавляєтесь ви перед новим роком?