KsuLv

Чи візьму з собою Fa на тренування?

Чи візьму з собою Fa на тренування?

Привіт, дівчатка 🤗

+2 кг на вагах дали сигнал «брати себе в руки» тому я почала ходити в тренажерний зал. Сьогодні, йдучи туди черговий раз, взяла з собою дезодорант-спрей "Ритми островів. Fiji Dream" і вирішила його затестити в залі, оскільки він мене достатньо захищає у повсякденному житті.

Я раніше розповідала про свій фаворит серед антиперспірантів https://club.makeup.com.ua/post/17983/, яким вже користуюсь кілька років, проте чергую його з дезодорантами.

Тепер давайте розберемося «ху іс ху»?

Дезодорант - косметичний виріб, призначений для маскування, ослаблення або усунення неприємних запахів, вони містять спирт або інші високоефективні активні інгредієнти. При цьому потовиділення не блокується.

Антиперспірант - косметичний виріб, що запобігає виділенню поту, містить спеціальні інгредієнти (часто солі алюмінію), здатні блокувати потовиділення. Зверніть увагу, лікарі не рекомендують використовувати антиперспіранти на щоденній основі.

Трішки про дезодорант Fa.

Що говорить виробник?

Довготривалий захист і свіжість — цілих 48 годин без неприємного запаху поту і плям на одязі 🤔 Парфумована композиція складається з яскравих нот соковитого кавуна, терпких акордів граната, млосних відтінків жасмину, пахощів іланг-ілангу і мангостину, сандала та кремового мускусу.

Що є по факту:

Непоганий захист, що триває близько 6 годин у повсякденній активності. Приємний, дещо солодкуватий аромат стиглого кавуна. Незважаючи на те що виробник класифікує засіб як дезодорант, у складі містяться солі алюмінію.

Чи підійде Fa на тренування?

Перед тренуванням на чисту, суху шкіру нанесла дезодорант Fa "Ритми островів. Fiji Dream". Час тренування - 1 година. Захисту мені вистачило на половину, при цьому антиперспірат Rexona Antibacterial fresh захищає все тренування. Чи візьму я Fa з собою на тренування? Однозначно - ні! Залишу його на повсякденну активність.

Дякую за увагу 🤗

А який ваш улюблений дезодорант/антиперспірант?