Враження від зас обів подарункового боксу
Всього на огляді чотири засоби, всі вони для мене були дуже цікаві адже з жодним не була знайома.
Спочатку перехотьде до перегляду відео, там показую всі текстури.
Відновлювальний зволожувальний крем з ретинолом проти зморшок Derma E Anti-Wrinkle Renewal Cream
- Перше, що мене вразило - це великий об’єм, аж 113 грам. Враховуючи це, вартість крему досить недорога, її вистачить на довго.
- Баночка виконана з якісного спластику, кришка щільно закручується. Є захисна мембрана.
- Крем має досить яскраву віддушку (мені аромат нагадує дитячий крем), це не дуже сподобалось. Але добре, що після нанесення аромат не нав’язливий і не заважає.
- Консистенція кремова, приємна, білого кольору. Наноситься легко, поглинається швидко залишаючи по собі матовий фініш, який з часом стає більш природнім і сяючим. Відчувається на шкірі комфортно.
- Використовувала крем тільки у вечірній рутині, так як в складі є ретинол. На ранок шкіра виглядала гладенькою, заспокоєною, зволоженою. Ніяких негативних реакцій не виникло.
Висновки: це досить хороший крем, який гарно зволожує та відновлює шкіру. Також він призначений для антивікового догляду, мені 32 - сильних змін щодо мімічних зморшок не помітила. В цілому крем мені сподобався.
М'яка ензимна пудра для вмивання Joko Blend Shake And Wake
Це моя перша ензимна пудра, не маю з чим порівняти але враженнями поділюсь😊
- Пудра має приємний аромат. Зручно висипається з баночки (перед використанням потрусити). Має дуже мілкий помол, через це відчувається просто невагомою.
- Насипала на руку невелику кількість, добавляла трошки води та розтирала в руках. Пудра емульгує з водою та перетворюється в молочко-пінку. Чим більше пудри - тим більше піни.
- Цю пінку наносила на обличчя, ретельно масажуючи протягом хвилини. Після змивання одразу є відчуття чистоти і свіжості. Шкіра стає така гладенька, ніби відполірована. Користуватись цим засобом - одне задоволення. Застосовувала 2-3 рази в неділю.
Висновки: мені дуже сподобалась ця пудра. Маю комбіновану шкіру, на носі є сальні нитки, які з використанням цієї пудри стали менш помітними, рельєф шкіри трошки вирівнявся. Засіб досить економний, не викликав негативних реакцій.
Відновлювальний лосьйон з 10% сечовини для сухої шкіри Babe Laboratorios 10 % Urea Repairing Lotion Travel Size
Цей лосьйон одразу було вирішено використовувати для доньки. Їй 6 років і в осінньо-зимній період через опалення шкіра на тілі стає сухішою та потребує додаткового зволоження.
Лосьйон просто супер! Легко розподіляється, добре поглинається, не залишає плівки. Одразу помітно як шкіра зволожується, зникає сухість. Донька сама з задоволенням тепер користується!
Я декілька раз мазала ним обвітрені на холоді руки - допоміг зняти почервоніння та неприємні відчуття.
Живильний крем для ніг з олією макадамії та екстрактом евкаліпта Shelly Nourishing Foot Cream
Я вже знайома з цим брендом і жоден засіб мене не розчарував! Так сталось і з цим кремом для ніг.
- В тубі великий об’єм, вистачить на довго. Крем має світло-зелений колір та аромат евкаліпту.
- Після нанесення швидко поглинається і головне для мене - не залишає жирності, липкості чи плівки. Поставила його біля ліжка та використовую кожен вечір перед сном.
- Він добре пом’якшує і зволожує шкіру, це особливо помітно по п’яточкам. Я дуже задоволена ефектом від цього крему!
Дякую Makeup club за можливість знайомитись з новими продуктами!🫶
Коментарі (0)