Лінійка "Комбуча" від Lirene
Гель для вмивання, тонік та крем з подарункового боксу від польського бренду 🇵🇱 Lirene
На огляді бюджетні засоби з веганської лінійки, що мають, за обіцянками виробника, майже повністю натуральний склад 🌱
Взагалі, Lirene вже встиг мене приємно здивувати тональним та скрабом для тіла, і можу сказати, що це досить недооцінений бренд 🤔 Отже, ближче до наших засобів.
Міцелярний гель для вмивання
Пакування та дизайн: ємність - 190 мл, досить міцна, із нормально працюючим дозатором. Етикетка яскрава, в стилі бюджетних засобів. Наявність російської мови на лицьовій частині дратує, краще б уже польською, переклали б.
Аромат: специфічний, досить різкий. Нагадує суміш якоїсь хімозної віддушки з запахом чаю.
Консистенція: стандартний гель прозорого кольору, але не піниться. Добре розподіляється по шкірі, одного натискання вистачає сповна.
Відчуття на шкірі та ефект: для зняття макіяжу не використовувала, але, як досить мʼякий засіб для вмивання, чудово працює і виконує свою задачу. Сухості, стягнутості, або подразнень не викликав.
Склад виглядає загалом безпечним. Багато з інгредієнтів вказують на зволожуючі та очищувальні властивості, проте парфумування, як завжди, має середній рівень безпеки. Хочу відмітити наявність ферментованого екстракту чорного чаю та екстракту з листя/стебла чайного куща Ройбос, вони мають антиоксидантні та заспокійливі властивості.
Зволожувальний тонік
Пакування та дизайн: пляшка - 200 мл, кришка закривається щільно. Етикетка така ж яскрава, витримана в одному стилі з гелем. Російська досі присутня.
Аромат: дуже подібний до напою комбуча, або нагадує звичайний зелений час. Не дратує, досить ненавʼязливий.
Консистенція: звичайна водичка темно-жовтого кольору.
Відчуття на шкірі та ефект: після перших використань було відчутне пощіпування та місцями було почервоніння. Згодом пройшло. Не можу сказати, що бачу виразні відмінності на шкірі з цим тоніком та без використання продукту. Особливого зволоження він не дає, із запаленнями нічого не робить, не зважаючи, що виробник обіцяє в описі кислоти, їхній вміст у складі не виявлен. Можливо, маються на увазі природні кислоти. Від цього продукту з лінійки можна сміливо відмовлятись, на мою думку 🤔 А чутливій шкірі може, мабуть, спровокувати подразнення.
Склад "чистий". Загалом, тонік містить багато природних компонентів, які можуть теоретично бути корисними для здоров'я шкіри, заспокоюючи, зволожуючи та надаючи антиоксидантний захист. Тут і екстракт листя чаю, і сік алое вера, і ферментований екстракт чорного чаю. Конкретні кислоти не вказані. Однак, враховуючи, що названі інгредієнти містять воду і сік алое вера, можливо, є невеликий вміст натуральних кислот.
Зволожувальний крем-гель
Пакування та дизайн: така ж яскрава коробочка, де російській виділено окрему сторону. Вважайте мене дивною, але я не хочу бачити цю мову на продукції, що представлена Україні, а віддам перевагу мові-оригіналу - польській, в даному випадку, якщо можливості зробити етикетки українською немає.
В коробці - пластикова баночка - 50 мл, Дизайн на ній більш стриманий і, як на мене, більш привабливий. Етикетка прозора, видно вміст баночки.
Аромат: не такий хімозний, як в гелю, але і природнього запаху чаю теж не відчути. Тут більш виразна саме віддушка і вона нагадує крем Нівеа.
Консистенція: легкий продукт, але у рем-гелем я не можу його назвати, по текстурі, це досить базовий легкий крем.
Відчуття на шкірі та ефект: наноситься та розподіляється продукт добре, вбирається швидко, дає помітне помʼякшення обличчю. Зволоження від нього достатнє, але варто зазначити, що відчуття на шкірі дещо відмінні від звичних мені зволожувальних кремів: крем наче відчувається на обличчі, наче роблячи якусь зовнішню оболонку, хоча і відчуттям маски це не назвеш. Пори не забив, хоча маю схильність.
Склад: теж багатий на природні компоненти, і хочу виділити наступні: масло какао, сік алое вера, екстракт ґуарани, екстракт стевії, масло аргани, масло рисових висівок, масло соняшника, що слугують для зволоження, живлення, заспокоєння шкіри. Парфумування теж наявне, і як завжди, псує картину.
Висновки:
Скажу відверто, на постійній основі продуктами не користувалася, але декілька днів сумлінно тестувала, адже наразі чітко притримуюся схеми догляду, складеної дерматологом.
Проте, після чисельних вмовлянь, мій чоловік погодився покористуватися засобами, а це було щось майже нереальне, бо найкращим його другом багато років був брусок твердого мила 😅
І що ви думаєте, спробував він декілька разів понаносити то все і сказав, що йому подобається стан шкіри 😻 і він буде продовжувати))
Зміни видно навіть візуально: шкіра мʼяка, додалося сяяння, зникла тьмяність і поодинокі висипи, що час від часу зʼявлялися, тепер майже не побачиш.
Такі дива та візуальні покращання чи то від того, що йому засоби так вдало підійшли, чи то від того, що нічого кращого мила обличчя не бачило 😅 але ефект я теж побачила і зараз жалкую, що не робила фото "до".
Його думка стосовно тоніка така ж: водичка, що нічого в принципі не дає. Але гель та крем мені, мабуть, доведеться йому купляти і надалі)
Коротше, дякую Мейкапу за можливість тестувати нові засоби і долучати до бʼюти рутини близьких ❤️
Коментарі (0)