Maria Umen

Lancôme — консилер памʼяті.

Lancôme — консилер памʼяті.

У вашої мами точно була та сама подружка. З завжди укладеним волоссям, яскравою помадою, шлейфовим парфумом й блискучим манікюром. А може це і була ваша мама?

Проте якщо ні (власне як і у мене), то для цієї історії, давайте назвемо її тьотя Áнжела. Так от, найкрутіше у зустрічах з тьотьой Áнжелой була її косметичка. "А можна подивитися вашу косметичку?" — обличчя червоне, запитую швидко, поки мама відволіклась. В очах тьоть Áнжели спалахують вогники: "Звичайно!". Вона наче чекала, щоб хтось запитав, щоб хтось зацінив всі її бʼюті багатства.

Áнжела протягує туго набиту чорно-оксамитову сумочку. На ній, чорними нитками в тон, вишито "Ángela". Я чую як всередині приємно торохкотять тюбики й баночки — наче у грудях косметички забилося серце. Тягну за тугу змійку, о скільки там скарбів! І обовʼязково продукт з золотою трояндою на ковпачку: "Це Ланком. Купувала в Парижі. Правда красиво?". Правда, Ángela...!

Я купила консилер Lancôme кілька тижнів тому, а він взяв і підняв із глибських глибин цей чарівний спогад із тьоть Áнжелиної косметички.

Мій відтінок 025 Beige Lin (250 Bisque (W) — взяла по відгуках. За них дуже дякую. Підійде для середньо-світлої шкіри із жовтуватим підтоном. На фото він на мені. Чомусь (а от чому?) трохи пахне резиною — мені не критично (я засліплена спогадом про Áнжелу). Консилер не скочується, не окислюється. Має від легкого до доволі щільного покриття.

І, знаєте, це правда дуже красиво — продукт із маленькою золотою трояндочкою на ковпачку. Поділіться, що у вас по дитячих спогадах про fame fatal? І що ще варто спробувати у Lancôme?

Lancôme — консилер памʼяті.