Maria Umen

NYX + MAC Nude Lip Combo.

Одного разу одна візажистка сказала: "У тебе такі пухкі губи, треба це підкреслювати!". І відмалювала мені вареничок в пів обличчя: "Подобається?". "Ага" — вичавлюю з себе крізь ком у горлі. Розраховуюсь, втупивши погляд в підлогу. А тоді біжу відтирати губи, крізь сльози, у вбиральні найближчої до салону кафешки. Всюди запізнююсь, звісно. Та й загалом все іде не за планом.

Це сталося зі мною всього раз за життя. Проте виявилося достатнім, аби мене відвернуло. Спочатку від візажистів (надія ще є). А потім і від помад (тут вже трохи краще). Тооож, багато років я користувалася прозорими бальзамами, або нічим. А цього — наважилася аж на кілька нюдових помад та олівець плюс бальзам. Останнє прям гарно.

Олівець від NYX у відтінку Natural — з насилу помітною рижинкою. Ідеально підійшов до мого кольору губ. Ним промальовую контур, гарненько тушую. А тоді додаю бубку прозорого кондиціонеру від MAC для легкого зволоження (підійде будь-який не жирний бальзам). Цьом-цьом собі ручку — прибираємо зайве. Готово.

Хочу іще! 😁 Порадьте свої нюдові комби, будь ласка.