Lidiya Scripachova

Варіант парфуму на зиму для любителів кавових ароматів / BOSS The Scent Absolute For Her

Варіант парфуму на зиму для любителів кавових ароматів /  BOSS The Scent Absolute For Her

Louise Turner-парфумер, що створив всю лінійку Good Girl, фаворита багатьох-Miss Dior, парфум, що чути майже від кожної-Lost Cherry та багато інших хітових ароматів. Щодо нашого сьогоднішнього героя - я б віднесла його до гідних конкурентів, закоренілим для багатьох із нас, ароматів із списку вище.

Опис аромату:

Уявіть собі пінку щойно налитого в чашку еспресо і ламаний гіркий шоколад. Смачно, не щільно, прозоро. Задоволення, яке зігріває та триває 10 хвилин і стає дивом: так, це ніжний гіркуватий аромат кави та медових солодощів.

Аромат був би гурманським, якби не додана виражена маскулінність, яка в кінцевому підсумку додала асоціації зі шкіряною одежею. Така собі куртка, що ввібрала запах міського асфальту та пилу - це веселе сплетіння ветивера з кавою.

Варіант парфуму на зиму для любителів кавових ароматів /  BOSS The Scent Absolute For Her

Я не можу віднести Scent до поза гендерного аромату. Персик для мене тут зовсім несолодкий і дуже соковитий, розбавляє гіркоту і кави, і шоколаду, але більш як чотири години не можу чути з себе Absolute - він мене одурманює і починає пригнічувати, як гора гіркого шоколаду, яку мало хто подолає за один раз.

Подобається флакон: його колір на всі сто поєднується з ароматом.

Ідеально підходить, щоб носити восени, коли прохолода ще не перетворилася на морозну свіжість.

Отже, The Scent Absolute - аромат, де жодна нота не буде забирати на себе всю увагу. Ветивер врівноважує солодкість і забезпечує стійкість. Кава дає той темний, ароматний обертон, колір якого відображається в склі флакона. Якщо ви полюбляєте подібні аромати - ваша рука сто відсотків буде тягнутись до цієї пляшки кожної зими.