Yuriivna 🌸

Я знайшла його! Гарний молочно-рожевий відтінок лаку Catrice 020

Я знайшла його! Гарний молочно-рожевий відтінок лаку Catrice 020
Я знайшла його! Гарний молочно-рожевий відтінок лаку Catrice 020

Поки ще мої нігті "відпочивають" від гель-лаку,я запаслась терпінням та почала шукати гарний молочний відтінок лаку.

Знайшла? Знайшла,але не просто молочний,а у поєднанні з розовинкою і це просто ваууу 🤍

Це перший лак від Сatrice і точно,що не останній.З відтінком все зрозуміло,але скільки тримається лак та чи легко з ним працювати?Далі розповім...

Я знайшла його! Гарний молочно-рожевий відтінок лаку Catrice 020

Спочатку само собою знімаю минуле покриття звичайного лаку,потім застосовую баф,щоб нігтьова пластина більш-менш була рівною. Далі,за допомогою кусачок або ремувера прибираю кутикулу,попередньо відсунувши її апельсиновою паличкою.
Підготовка до нанесення лаку у мене готова ✅
Теперь до самого цікавого,наношу лак,перший шар - з'являється легкий молочний відтінок,але мені цього замало,тому я покриваю вже другим шаром і отримую гарний молочно-рожевий відтінок.

Нюансів зовсім небагато,але напишу,ті які помітила.Треба декілька хвилин почекати поки перший шар добре просохне,це наче правило усіх звичайних лаків,проте це важливо пам'ятати,тому що,у тому випадку,коли поспіхом фарбуємо нігті,можемо нехтувати цим правилом.Розповім на власному досвіді,коли покривала нігті лаком,то поспішала та не дочекалась поки добре просохне перший шар і в результаті виходить вже не рівне та неідеальне покриття,з'являються візуальні нерівності.Далі,додам ще те,що цей лак швидше висихає,аніж за звичайні,які у мене були,саме цей лак лягає наче плівкою на нігті.

Нагадаю,що від того як довго буде триматися покриття,залежить,від того,як Ви будете перевіряти манікюр на міцність😃

Я особисто люблю щось "пошкрябати" новеньким манікюром або приступити до прибирання з хімією,але при всьому цьому "драйві" покриття тримається гідно,не скажу,що зовсім нічого не облущується,але тут вже не лак приймає звинувачення,бо звичайний лак так жоден не проноситься довго.А взагалі покриттям приємно вражена,у загальному 4 дні тримається на нігтях і це як на мене гарний результат для звичайного лаку,а не гелю.

У мене не виникало з пензликом труднощів,навпаки при натисканні,він охоплює більшу частину пластини і при одному нанесенні я вже отримує рівномірний відтінок,дофарбовую лише бокові частини і все 👍

Повернемось до відтінку

Я хотіла взагалі молочний відтінок,але знайшла дещо краще,ця розовинку тут має бути 💓Саме такий колір є універсальним,підійде до багатьох образів та на будь-якій захід,на якій плануєте піти.

Мінімалістий та зрозумілий,лише тільки я спочатку думала,що ковпачок такий і буде широкий,а під ним одразу пезлик,але ні,верхня частина знімається,а під ним вже інша верхня частина,вже не така широка та зовсім іншої форми,але зручна👏

Рекомендація до покупки ✅