Панда-Олександра

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

#мійритуалкрасизexcellence  #testmakeupclub

У боксі на мене чекали 2 упаковки фарби, мімішна дівчача щітка для волосся с захисною кришкою Tangle Teezer, та сріблясте люстерко на підставці. Ну то ж жіноча слабкість, яка у саме серденько. Бо не буває багато гребінців та дзеркал.

Я вже дуже багато років не фарбую волосся, тому була рада дізнатись, що зараз є фарби без аміаку, які дійсно працюють.

Ще приємно здивувала комплектація фарби. У коробці, разом з краскою, йде шампунь та маска для волосся. У інструкції написано, що шампунь підходить для промивання волосся після фарбування. Має "м'який рН для делікатного очищення шкіри голови, розгладження волосся та надання йому сяйва."

Маска позиціоную себе, як "живильна, збагачена керамідами". Що цікаво, маски в комплекті не мало та в інструкції написано, що її треба використовувати раз на тиждень до наступного фарбування волосся. Оце так😮 Ще й маска на декілька тижнів користування лишається👍

В комплекті також йдуть зручні одноразові рукавички. Та що для мене також несподівано, так то насадка на баночку з фарбою, якою зручно наносити фарбу на волосся.

Не знаю, може так вже у багатьох фарбах, але я коли багато років назад фарбувала волосся в дома, то мені треба було змішувати фарбу у окремій ємкості, та мати спеціальну щітку для фарбування. А тут тааак зручно, все йде у комплекті. Можно і у подорож с собою брати, у командировку, якщо треба терміново пофарбувати волосся. У комплекті є все необхідне, мене це вразило. Ну дуууже зручно👍

Також я зраділа тому, що не має цього жахливого запаху аміаку, від якого виїдає очі. Аромат фарби, шампуню та маски приємний. Проте під час змивання фарби запах був не дуже приємний. Але це декілька хвилин, тому не так важливо. Ще запах так собі якийсь час після миття волосся. Але це небо і земля, в порівнянні з жахливим запахом звичайної фарби.

Все дуже просто. Тюбик з фарбою треба видавити у флакон-аплікатор з кремом-проявником. Добре взбовтати. Надіти на флакон чудо-аплікатор-грібенець. Цей аплікатор-грібенець надзвичайно зручна річь. Ним зручно наносити фарбу, він рівномірно розподіляє її по волоссю. Я в захваті, якщо чесно. Ще ніколи так швидко та легко мені не давалося фарбування волосся.

Я наносила фарбу на сухе немите волосся, як вказано у інструкції. Спочатку прокрасила корні волосся, потім наносила залишки по довжині, масажними рухами. Лишала на 35 хвилин.
Мені на моє каре вистачило однієї упаковки фарби.
З мінусів, в мене трохи пекло шкіру голови. Десь хвилин з 10, потім припинилось.

Фарба легко змилась водою. Потім, як по інструкції, я нанесла шампунь, який йде в наборі. Ще раз добре промила волосся та шкіру голови, промокнула волосся рушником, та нанесла маску з того ж комплекту.

В мене було не мало сивини та я була не впевнена, чи зможе безаміачна фарба впоратись з нею.
Але сивини, як і не було. Це мене потішило.
Я саме і не збиралась починати фарбувати волосся в найближчий час, хоча сивина мене не радувала. Але я почувалася нормально і з вже помітною сивиною. А ще я дуже лінива. Розуміла, що як почну фарбувати волосся, то требу буде робити це регулярно🥴 А я ще пам'ятаю, скільки часу то займало і як то було нудно, та як погано пахло. Тому відтягувала, як могла. Але завдяки тому, що наважилась прийняти участь у тестуванні, я дізналась, що зараз фарбування це дуже просто. Принаймні разом з Loreal, не знаю, як з іншими брендами. Це дійсно не займає багато часу, як раніше. Я впоралась хвилин за 15, разом з прочитанням інструкції, підготовкою до фарбування та самим фарбуванням. Це велика перевага в сторону того, що я можу почати фарбуватись на постійній основі. Це легко, швидко та без неприємного запаху. Я в захваті від цього.

Я обрала колір універсальний каштановий 4U.
Як на мене, колір вийшов темніший, чим зазначений. І точно темніший за мій рідний. Але мене це не засмутило, я обома руками за експерименти. Особливо, коли від сивини і сліду не лишилось.
При певному освітленні є рудовато-червоний перелив. Колір волосся вийшов тееемно-коричневий, такий він... за пару кроків до чорного. Мене це не лякає, я колись довгий час фарбувалась у чорний.

Волосся, після комплексу фарбування, мяке, приємне, блискуче🤩 Не обтяжене, не пересушене, що важливо. Живе та красиве👍
Дуже цікаво подивитись, як скоро почне змиватися колір та як це буде виглядати.