#мійритуалкрасизexcellence і #testmakeupclub
А мейкап точно не співпрацює з всесвітом ?😁
Всім привіт ! Нарешті і я стала однією з переможниць, та отримала нереальний подарунок від Loreal та Makeup.
Тепер все по порядку 🥰
Останнім часом я стала дуже вірити в запити у Всесвіт. Якщо чітко формулювати бажання, та візуалізувати їх, вони здійснюються на 99%.
Я дуже хотіла під Новий рік змінити колір. Від природи я маю рудий колір волосся, середньої густоти, пористий, та трошки посічений (фен не мій друг, плюс нерви). Доречі, завжди в салонах майстри запитують якою фарбою я користуюсь 🙌
Але це мій колір.
Проте як і більшість дівчат, я хочу змін !
Тому я почала уявляти в голові, як я приходжу з новим кольором на роботу, і як він підкреслює мій блакитний колір очей.
Потім бачу новий розіграш в улюбленому мейкап клубі. Вирішую знову прийняти участь (раніше не вигравала ніколи, і дуже через це засмучувалась).
А потом, чую дзвінок від представника мейкапу, і не можу повірити що я стала однією з переможниць. Тоді настрій після важкого робочого дня був шалений 🎉
...і ось він мій гарненький боксик 🎁
Відверто кажучи, я думала що буде лише 1 фарба, і вже хотіла докупити другу, бо на моє волосся точно не вистачило би 1.
Але в якому я була шоці, коли відкрила подарунок 🙈
Неймовірна фарба від Loreal, дуже крутий гребінець від Tangle teezer, дзеркало від Babyliss. А яке пакування 😎 я працюю в сфері подарунків, і оцінила цей гарний та стильний бокс.
10із10 балів ! Це прям WOW 🤩
А тепер про колір:
Він прям дуже темний, ближче до чорного. В мене відтінок L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes, відтінок 4U. Хотілось щоб був шоколадний, але чомусь вийшов дуже темний...я нікого не була такого кольору 🙈
Зате колір очей тепер дуже виділяється на фоні темного волосся.
Хотіла змін, все вийшло !
На мою довжину, не вистачило 1 фарби, тому в хід пішла друга.
Волосся звичайно дуже гладеньке та м'яке, це велика заслуга крутих засобів від Loreal.
В новий рік іду зовсім новою, як зовні, так і всередині 🥰
Тому дівчатка не бійтеся змін, вони йдуть нам на користь!
Вітаю всіх з прийдешніми святами, миру та щастя вам, красуні ❤️
Коментарі (0)