Iryna Koval

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub.

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub.

Отримавши набір для фарбування волосся L'Oréal Paris Excellence я була вражена наповненням боксу! В комплекті виявилася не лише фарба, але й розчіска Tangle Teezer та стильне дзеркало BaByliss – як приємний бонус.

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub.
#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub.

Своє волосся я поки не фарбую, тому одразу обирала відтінок фарби для своєї мами - 7U «Універсальний русявий». Мама обожнює фарби L’Oréal і ця серія не є винятком.

Отримавши бокс ми одразу приступили до тестування.

Починаючи з ретельного змішування фарби, вона має консистенцію, яка робить її легкою у застосуванні.

Фарба зручно наноситься, а її текстура дозволяє рівномірно розподілити колір по всій довжині волосся. А ще вона має дуже приємний аромат.

Після зняття фарби волосся стає шовковистими і природно сяючими. Відтінок "Універсальний русявий" виявився точно таким, як очікувалося - натуральним і природнім. Ми з мамою задоволені, що результат виходить із зазначеної палітри, не відхиляючись від обраного відтінку.

Крім того, дзеркало, яке йшло у подарунок, виявилося неабияким бонусом. Завдяки ньому процес фарбування став ще комфортнішим, адже можна було відразу спостерігати за тим, як змінюється образ.

Якість L'Oréal Paris Excellence виправдала наші очікування, а подарунки зробили процес фарбування справжнім задоволенням.