Шок від фарби! Зафарбувало сивину на 100% !! #мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

Шок від фарби! Зафарбувало сивину на 100% !! #мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

Я вже писала про цю фарбу від L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes, в мене відтінок 4U, але минулого разу я фарбувала дочку, допис за посиланням

https://club.makeup.com.ua/post/26305/

Тепер настав мій час фарбуватись, бо коріння відросло, я чекала поки воно відросте, щоб вам треш контент показати )))

Я жартую, нічого страшного там не має, окрім сивини))

Сивина, в мене, з'явилась у 21 рік, звичайно ж, з роками ставало все більше, а за останні два роки зпереду вона прям білосніжна стала...мабуть стрес додав мені білого волосся... Довго думала що ж мені з ним робити, щоб не так часто його фарбувати і перефарбувалась у білий...але не допомогло, бо зпереду в мене відростає багато білого волосся, а позаду його майже немає....тому ідея з білим волоссям не пройшла..

Повернулась до коричневого кольору, це мій рідний, але тут проблема, ще треба знайти ту фарбу, яка ідеально профарбує сиве волосся. І тут я вже замучалася, стільки відгуків прочитала на ті фарби...і от купаю, а волосся, там де коріння, все одно менш насичене і відблискує світлим....у кого такаж проблема, мене зрозуміють.

Знайшла гарну проф фарбу, вона гарно фарбує, але на довгий час залишає "аромат" на волоссі....

І така задоволена що мені надіслали на тестування цю фарбу!!! Бо навряд чи я б із нею познайомилась, бо купую тільки проф, останні роки...

Шок від фарби! Зафарбувало сивину на 100% !! #мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

Колись мені професійний колорист дав пораду як фарбувати сиве волосся і я його дотримуюсь, незважаючи на те що написано в інструкції.

Наношу фарбу спочатку на коріння, на 45-60 хвилин!

А потім суміш, яка залишилась, наношу по всій довжині ще на 10 хвилин.

Якщо чесно, я була впевнена, що фарба без аміаку, ну точно не впорається з таким завданням, як сиве, білосніжне волосся...але я помилилась!

Я у захваті від фарби!!!

Перші два фото це до, моє волосся, останнім часом, ще й завиватись почало)))

на проділі видно яке біле волосся було і як гарно вкрила його фарба! а також на цьому фото видно, як вого блищіть, після фарбування!!

Волосся мяке, гарне, колір саме мій і не стає чорним!! як бувало з деякими магазинними фарбами (колись я багато експерементувала з кольором та різними фарбами))) ) я задоволена на сто відсотків!!!

Тепер буду постійно купувати цю фарбу.

MakeUp та Loreal, від душі ...дякую!!!