Найкращий бальзам для губ
Якщо шукаєте чим побалувати себе, рекомендую звернути увагу на цей продукт. Ніжний бальзам для губ від Dior у відтінку 000 - Diornatural.
Мені одразу припав до душі корпус, що вирізняє бальзам серед бюджетних товарищів. Після закінчення продукту футляр можна буде використати повторно зі змінним блоком (також є в продажу на Мейкап).
На пакуванні не зазначена дата виготовлення, проте є код партії, за яким можна перевірити дату на сторонніх сайтах.
Satin чи Matte?
В описі товару було вказано, що: "Відтінок 000 Diornatural має дві варіації – оксамитову та атласну". Але на сайті був тільки один відтінок, без таких позначок. Тож кому цікаво - я отримала версію Satin (зазначено на наліпці корпусу).
Ледь помітний блиск
Бальзам має приємну текстуру та запах, наноситься тонким шаром, тож думаю підійде і як основа для помади. Не липкий, після використання нема відчуття "замазки" та жирного блиску.
Чи раджу я цей продукт?
Так, я однозначно раджу цей продукт. Навіть враховуючи досить високу ціну, такий баль зам треба мати в своїй косметичці.
Для фанатів більш яскравого макіяжу рекомендую звернути увагу і на кольорові відтінки бальзаму, особливо на матові версії.
Коментарі (0)