Виктория Ти

Туш Essence get Big! lashes Volume boost: відгуки й склад

Туш Essence get Big! lashes Volume boost: відгуки й склад

Вітаю Вас на своєму блозі! Дівчата, усі ми прагнемо схуднути, але спимо й бачимо, щоб деякі частини тіла стали більше. Я про вії, як Ви здогадалися. Саме для цього ми використовуємо косметику. Й брасматики займають почесне місце в наших косметичках. Але хочеться, щоб після використання mascara не починався листопад, тобто вієпад. Тому декоративна косметика має бути ще й корисною або принаймні не шкодити. Нещодавно в пошуках нової учасниці свого макіяжного кардебалету я побачила оцей симпатичний флакон з жовтим колом. І вирішила його спробувати. Для Вас туш Essence get Big! lashes Volume boost: відгуки й склад.

Як театр починається з вішалки, так і будь-яка косметика для мене починається зі списку інгредієнтів. Завданням для мене було знайти максимально бюджетну туш для вій, тому я не очікувала від ціє жовтої туши якогось травоїдного складу. Проте критично важливим для мене було відшукати "фарбу" як зберегла б мої вії.

Отже, головна причина покупки Essence get Big! lashes Volume boost mascara - це її склад. На мою радість, я не побачила серед переліку компонентів тріетаноламіну, бо читала, що цей інгредієнт може призвести до випадіння вій. Парабени вже не так лякають бьютіголиків. Все більше косметологів говорять, що не такі вже й шкідливі ці розповсюджені консерванти у розумних дозах. Але парабенів у складі Ессенс гет Біг! лашес Волюм буст немає. Тобто усім, хто й досі дотримається кампанії "геть-парабенум", можна видохнути й сміливо брати щіточку в руки...

Також серед компонентів Essence get Big! lashes Volume boost mascara є корисні масла жожоба, солодкого мигдалю, вітамін Е (токоферол) й інші цінні елементи. На жаль, не обійшлося й без ложки дьогтю. Серед списку я знайшла парафін. Це продукт нафтохіміЇ, який, звичайно, не на користь волоскам та й шкірі. Є також кополімери й інша синтетика. Фото повного складу Essence get Big! lashes Volume boost mascara дивіться, будь ласка, в моєму пості. Але ж чим менше хімії, тим менше й термін експлуатації косметики. Тому склад в цілому мене задовільнив.

Ну і звичайно, важливий момент - це декоративні властивості туши. Особисто моїм віям не вистачає обʼєму, саме тому в моїй косметичці опинилася новинка з надписом Волюм. А ще я хотіла помітного по повній, тому обрала туш саме чорного кольору.

А тепер мої детальні відгуки на туш Essence get Big! lashes Volume boost mascara.

Вона має пухку щіточку - саме таку, яку треба для збільшення вій в ширину. Завдяки цьому вона дійсно надає волоскам помітного обʼєму. Я "фарбую" вії по правилам, тобто в декілька шарів, роблячи так звану "розкладку" - тобто укладаю вії в певному напрямку.

Щіточкою зручно користуватися, вона добре профарбовує вії, не склеює їх. Але може залишити сліди на шкіри (треба витирати або використовувати спеціальні гаджети, які не допускають оцих "ой").

Сама туш не створює комочків, гарно тримається, практично не осипається. (Ну була там одна цяточка на щоці, але ну дуже непомітна). Має насичений чорний колір. А ще сподобалося, що щіточкою Essence get Big! lashes Volume boost mascara дуже зручно фарбувати нижні вї. Змивається ця туш без проблем звичайним засобом для демакіяжу, танців з бубнами та якихось супер-пупер змивок не треба.

Висновок. Ця косметика мені сподобалася, обов'язково повторю. Та вже повторила, бо купила точнісінько такий брасматик про запас. Ви прочли мій особистий відгук на туш Essence get Big! lashes Volume boost mascara, Ваші враження від цього засобу можуть бути іншими.

Також на мейкап я придбала веганську зелену туш на кожен день, з практично натуральним складом. Відгуки про неї надрукую пізніше.

Ну і звичайно, якщо ми вже заговорили про догляд, то дбати треба й про стан волосся. Я використовую тільки резинки з натурального шовку. Я відмовилася від синтетики, так званого "шовку Армані" й іншого поліестеру. Через це мені вдалося підтримувати своє фарбоване (й тому дуже пошкоджене!) волосся у нормальному стані. А фарбуватися для мене - це вже необхідність. Особливо мені подобається резинка з натурального шовкового оксамиту - її Ви бачите на фото. Такий аксесуар добре приглажує кутікулу, не перетягує, а ще й полірує волосся. Плюс резинка з натурального шовкового оксамиту дуже мягенька, тому надзвичайно приємна.

А про догляд за віями додам - якщо я надягаю маску для сну, то тільки з натурального шовку. Бо silk корисний не тільки для локонів, а й для бров та вій. Головне - я ніколи не беру маску, що всередині містить синтепон, бо він перешкоджає диханню шкіри. Беру тільки шовкові маски для сну, де шовк ще й всередині.

Ну і наостанок хочу повернутися до Essence get Big! lashes Volume boost mascara. Термін експлуатації будь-якої туші для вій - не більше 2 місяців після відкриття флакону (якщо ми кажемо про продукт без парабенів). Тому я оцінювала свіжий продукт.

Щиро дякую всім за увагу.

Також хочу поблагодарити мейкап за швидку доставку та ретельне упакування. Дуже приємно купувати у Вас, ґречно Вам дякую!

Туш Essence get Big! lashes Volume boost: відгуки й склад
Туш Essence get Big! lashes Volume boost: відгуки й склад
Туш Essence get Big! lashes Volume boost: відгуки й склад
Туш Essence get Big! lashes Volume boost: відгуки й склад
Туш Essence get Big! lashes Volume boost: відгуки й склад
Туш Essence get Big! lashes Volume boost: відгуки й склад
Туш Essence get Big! lashes Volume boost: відгуки й склад