Iryna💋

MERMADE

MERMADE

Привіт красуні!

Патчі під очі є частиною мого ранкового ритуалу , багато які купувала і вирішила познайомитись з нашими вітчизняними від Mermade.

Обрала собі омолоджуючі "Newborn" з золотом , муцином равлика та колагеном.

Патчi знаходяться в зручній коробці , всередині є картка з інструкцією користування та застереженням про алергічні реакції. Виконано в ніжних рожевих тонах. Банка шайба зручна, кришка щільно закручується. Є лопатка для виймання патчів . В упаковці 60 штук. При щоденному використанні цієї кількості вам вистачить на місяць.

MERMADE
MERMADE
MERMADE

Патчі мають гідрогелеву основу , не тонкі та не рвуться звичайного розміру. Колір ніжно бузковий, перламутровий, естетично привабливий. В банці з патчами достатньо рідини. На початку користування здається що сироватки забагато і патчі сповзають через це та потім кількість врегульовується . Запах нейтральний.

В перший раз під час користування патчі мені пекли і я боялась алергічної реації, та все пройшло позитивно. Далі подібних реакцій мною помічено не було. Плюси які хочу відмітити : патчі добре охолоджують,тонізують і дійсно зволожують шкіру,мімічні зморшки розгладжуються на певний час та є накопичувальний ефект. Бачила на офіційній стрінці Mermade що гідрогель з якого зроблені патчі легко розчиняється у воді, тому ще один плюс - патчі не шкодять екології і розкладаються. Також відмічу приємну ціну і те що Mermade наш український виробник, а користуватися своїм рідним завжди приємніше !

Рекомендую до покупки!