Iryna💋

Landor - Insta Girl

Landor - Insta Girl

Привіт красуні!

Бачила огляди на аромати від українського бренду нішевої парфумерії Landor і також обрала собі на пробу маленький флакон. Вибрати було складно тому що орієнтуватись лише по нотам я не вмію, але хотілось спробувати щось новеньке , не те що у всіх вже на слуху по типу вишневого Tease Me Cherry або пряного Moon Away for Her. Тому я обрала собі аромат з цікавою назвою Insta Girl . На сайті на фото поруч з флаконом парфумів солодощі - рахат лукум та цукерки "Мрія", тому стало зрозуміло що аромат буде солодким , цукерковим і це мене привабило.

Щодо флакону - приємно здивувало що найменший об'єм в 3 мл має повноцінну скляну тару ,розпилювач та картону коробочку, така собі міні версія.

Яким же виявився аромат.

На сайті зазначена піраміда

Початкові ноти: Амбра, плоди можевельника

Ноти серця: Мате

Кінцева нота : Боби тонка

При першому нанесенні на шкіру аромат спочатку дуже солодкий та цукерковий, тільки солодощі збалансовані без приторності та нав'язливості. Мій ніс поступово уловлює амбру в поєднанні з деревними нотами ,це поєднання тепле та обволікаюче. Також відчувається свіжість, можливо це і є мате. Насправді я не знаю як пахне мате. Відомо що це парагвайський чай який заварюють з сухого подрібненого листя падуба . Також в ароматі відчувається пряність як в кондитерських солодощах , запах чогось дуже знайомого та дуже смачного, можна відчути і молочні карамельки , і ванільну випічку , вершки та горіховий лікер. Для парфумерних ласунів саме те ! В базі на шкірі аромат перетворюється на м'який та затишний.

Стійкість у парфумованої води дуже хороша . Рідина масляна, тому треба з обережністю наносити на одяг.

Landor Insta Girl сподобається якщо ви полюбляєте солодкі аромати. Вона підійме настрій та скрасить ваші будні.