#testmakeupclub Тестую подарунковий бокс від Makeup Club та Maybelline New York

#testmakeupclub Тестую подарунковий бокс від Makeup Club та Maybelline New York

Після отримання мною боксу пройшло вже досить багато часу і я хочу поділитися враженням про продукти, які були в боксі.

Перш за все, хочу подакувати команді Makeup Club та бренду Maybelline New York за чудову можливість тестування нових, цікавих для мене продуктів.

Бокс містить в собі 7 засобів декоративної косметики, якими можна зробити повноцінний макіяж.

  • Туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High
  • Туш для вій подовжуюча Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black

Ці туші для мене виявилися однаковими по дії на віях. Щіточки силіконові, сама туш кремової консистенції, насичено чорна. Мої короткі, світлі вії профарбовують добре. Тримаються напротязі дня добре, не осипаються. Мені сподобалися. Точно купуватиму такі туші знову, після використання цих.

  • Тональний крем Maybelline New York Affinitone у відтінках 03 - Light Sand Beige та 16 - Vanilla Rose.

Це легендарний тональний крем бренду Maybelline New York, але я користуюсь таким вперше. Шкіра в мене вікова, але нормальна, без сухості та висипань. Тональний крем у тубі рідкий в обох відтінках, потрібно бути обережною при нанесенні, щоб вилити багато і не вимазати все навколо. Що стосується відтінків - вони підійшли мені ідеально, але підтон у них все ж різний.

Відтінок 03 - Light Sand Beige (світлий пісочно-бежевий) - має жовтий підтон

Відтінок 16 - Vanilla Rose (ванільна троянда) - має сіруватий підтон

Обидва відтінки підійдуть для світлошкірих дівчат. Тональний крем Affinitone містить дрібні золотисті світловідбивні частинки - це може давати давати ефект підсвічення шкіри обличчя. Фініш у тонального крема матовий.

Завдаки своїй рідкій текстурі, тональний крем може наноситися на обличчя нерівномірно. Після нанесееня - тон дає рівне легке покриття. Може окислюватися і темніти - потрібно враховувати це при виборі відтінку. Тримається на обличчі добре до кінця дня. Тональний крем мені сподобався, моїм фаворитом став відтінок 16.

  • Стійка рідка помада для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінках 35 - Cheeky та 50 - Wicked.

Популярна нині стійка глянцева помада для губ. Відтінок 50 - благородний малиново-червоний - чудово підійде для підкреслення образу на свято. Відтінок 35 - ніжний рожево-коричневий, гарний і підійде на кожен день.

Помада має гарний дизайн та зручний аплікатор. Приємний солодкий аромат. Відтінок у помад насичений, гарний. Помади дійсно стійкі, можуть давати липкість. Перекус або чашку кави точно витримають. Змиваються ці помади важко, особливо відтінок 50. Треба добре потерти міцеляркою.

Особисто мені потрібен олівець, щоб гарно нафарбувати губи такою помадою, бо досить незвично для мене.

Відтінок 35 став моїм фаворитом на кожен день.

  • Підводка-фломастер для повік Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner

Не малюю стрілочки. Але цікаво було спробувати. Нажаль, підводка прийшла сухувата і намалювати нею стрілочки виявилося вкрай складно. При малюванні ліній підводка полосить і не дає рівномірну полосу і колір. То ж, хороші враження про підводку так і не склалися в мене.