Julianna Vini

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Перше, що мене вразило коли я отримала бокс, це те як гарно він був оформлений. Гілочки ялинки перемотані мотузкою та відкритка з привітанням написана від руки одразу створили той самий святковий настрій. Щиро дякую команди MAKEUP та Maybelline New York за конкурс та можливість протестувати бокс з косметикою.

Наповнення боксу:

1) два тональних крема Maybelline New York Affinitone, відтінок 16 та 03.

2) дві стійкі рідкі помади для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick, відтінок 35 та 50.

3) Туш для вій подовжуюча Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black.

4) Туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High.

5) Підводка-фломастер для повік Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner, відтінок Black.

С самого початку я спробувала саме цю туш Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black. оскільки було цікаво який саме буде ефект) В неї приємне гарне оформлення, зручна щіточка для нанесення, наноситься дуже легко та добре розділяє вії. Промальвує вії супер 🤩 Колір насичений чорний. Ця туш відразу так наче робить очі більш виразними. Та найголовніше вона дійсно подовжує вії як і обіцяє нам її назва, для порівняння ефекту зробила фото до та після. Можу її порадити та сама буду замовляти саме її. Ефектом була приємно задоволена та тепер це моя улюблена туш)

Оцінка 10 з 10 🌟

Наступна туш яку я спробувала нанести це Туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High. Бачила на неї дуже багато різних відгуків та нарешті можу спробувати її сама. Ось, що я помітила, виглядає вона гарно, приємно тримати в руках) гарно промальвує вії. Те що сподобалося найбільше це ії колір 💖 Колір чорний, робить погляд яскравим та виразним та ніби м'яким. У користуванні вона дуже зручна, не береться комочками та не осипається. Також можу сказати, що окрім того, що вона надає об'єму, ще прокоучує вії догори ) її можна використовувати навіть без бази для вій та все одно буде вау ефект.

Оцінка 10 з 10 🌟

У боксі було 2 тональних крема Maybelline New York Affinitone з відтінками 16 та 03, вони трохи відрізняються. Якщо шкіра світла Відтінок 03 буде ідеальним, відтінок 16 більш насичиніший та темніший. Приємно пахне, немає різкого запаху, не сушить шкіру, добре наноситься вологим спонжем, приховує недоліки, вирівнює тон. Після нанесення шкіра наче сяє)
Звісно, перед нанесенням тонального потрібно гарно зволожити шкіру) Також перед застосуванням потрібно тональний струсити.
Мені сподобалися ці два відтінки, тим що їх можна використовувати для повсякденного макіяжу.
В мене комбінована шкіра, тому для мене теж було плюсом, що є матуючий ефект ніби після пудри та не жирнить шкіру. Користуватись точно буду, результатом задоволена .

Оцінка 10 з 10 🌟

Одразу два різних відтінки, вони різні але обидва круті та насичені, додаю фото. Гарний універсальний повсякденний нюд та яскравий вечірній варіант.
Тримається довго. Носиться добре впродовж дня, дійсно стійка, можна бути впевненою що нічого не змажеться, не потече. І не сушить ! Має приємний аромат. Рекомендую перед тим як наносити добре струснути! Помада дуже пігментована. Мені підійшла, комфортно носити вподовж та не перейматися, що щось треба виправляти) Особисто я закохалася в нюдовий варіант, давно шукала такий схожий в нарешті підібрала. Однозначно рекомендую !

Оцінка 10 з 10 🌟

Перше враження від тестування цього продукту було неоднозначним.

Я спробувала цю підводку-фломастер, для того щоб підкреслити очі та зробити маленьку стрілочку. Кінчик фломастера для мене зручний, намалювати стрілку не важко, легше ніж підводкою. Колір чорний, але не дуже насичений. Для того щоб намалювати чітку яскраву лінію треба добре натиснути на фломастер.

Після першого використання результатом від фломастера була не зовсім задоволена, але потім я залишила його стояти у баночці з косметикою на два дні кінчиком вниз, та не використовувала його за цей час. Через два дні як він так постояв я помітила, що малювати він став набагато краще та без зайвого тиску на нього . Рекомендую перед першим використанням фломастеру настинути на кінчик добре, та потім зберігати цілий час кінчиком вниз. Користуватись ним реально та можно підвести очі, але хотілось би більш насичиніший колір, тому

Оцінка 9 з 10 🌟