Zavodilenko 🦊

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт, красуні ! Сьогодні хочу поділитися враженням тестування крутого бренду Maybelline. Тестувала пару днів, щоб точно розуміти як поводить себе продукт впродовж дня.

Починати відгук буду від того, що найбільше сподобалось. І оцінювати за 5 бальною шкалою.

Флакон нереально гарний. Я 5 хвилин тільки розглядала та крутила в руках. Ну так мені подобається, такий приємний на дотик та гарний...мммм.

Одразу уточнюю, війки в мене ламіновані десь як пару тижнів, тому вигін не природній. Мої рідні вії дивляться завжди вниз 😁

Колір: насичений чорний, як я люблю.

Нанесення: враховуючи, що туш свіженька, наносила я її дуже легко. Я люблю наносити багато шарів туші, тому завжди маю такий "густий єффект". Розділяє добре, враховуючи мої не слухняні вії.

Стійкість: бомба ! За увесь 8 годинний робочий день, туш поводила себе дуже добре. Не розмазалась ні граму.

Дуже легко змила її міцелярною водою.

Тому туш отримує 5 зірок ⭐️

Колір: теж насичений чорний.

Нанесення: також дуже легко нанесла її, мені прям сильно сподобались ці дві туші. Тому я буду надалі вже купувати їх.

Стійкість: чудова, також витримала повний робочий день, і жодного промаху.

Ставлю також 5 зірочок 👏

Ох це прям в саме сердечко ❤️

Починаючи від оформлення флакону, і завершуючи стійкістю.

Поїхали )

Відтінок 35 Cheeky класний.

Колір: я люблю звичайно ще більш нюдові, але цей мені сподобався. Він цікавий, у мене чомусь асоціація одразу з карамелькою. І запах такий смачний. Мені підійшов, і здається що личить.

Нанесення: як і написано, трусила 5сек. Я завжди додаю олівцем контур, а потім вже помаду. Наноситься легко, можна корегувати насиченість.

Стійкість: перший раз я наносила на бальзам для губ, і тому серединка губ в мене "скаталась". Хоча ця проблема в мене з будь яким продуктом для губ.

Але, трималась помада в мене пів дня.

Другий раз я нанесла на чисті губи, без бальзаму. Ну скажу що протрималась вона з 8 ранку, до 17 вечора. Тільки серединку з'їла 😁

Вона трошки липкувата, і забивається в складки губ.

Але це любов, тому буду використовувати її постійно тепер.

Відтінок 50 Wicked

Мені він трошки рожевий, або як фуксія. Не можу описати його. Хоча мені сподобався дуже колір.

По нанесенню такий самий як і 35 відтінок.

Єдине що, тут треба вміти наносити темні відтінки. Бо якщо промахнешся (як я), дуже важко потім підправити недоліки.

По стійкості він тримається ще довше ніж 35 відтінок. Я не могла його змити 🙈

І це плюс. Він точно не підведе !

Отже, ставлю двом відтінкам оцінку 5 зірочок ⭐️

Я більше 10 років малюю стрілочки. Чомусь це моя особиста фішка в макіяжі. І обрати круту підводку, яка не буде розмазуватись, це ще та задача.

Перше враження трошки зіпсувалось. Як і в інших дівчат, підводка Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner дуже погано малювала. Я витратила багато часу, щоб навести хоч якісь стрілочки, треба було аж натискати сильно на повіки. На другий раз, на ніч, я поставила її кінчиком вниз. Але всеодно малювала вона не супер.

Тому проплешини були. Це засмутило.

По стійкості приємно вразила, витримала цілий день, і як новенька.

Колір сподобалася, не вугільно чорна, але класна.

Але ставлю їй оцінку 4 ⭐️

Трошки про мою шкіру: дуже бліда, широкі пори, є запалення, та чорні цятки.

Отримала я в подарунок 2 відтінка, це 03 та 16.

03 такий з жовтеньким, а 16 більш з розовинкою.

Скажу честно, мені кольори не підійшли.

Маю від природи білу шкіру, тому тональні в мене завжди найсвітліші в лінійці.

Але я вирішила таки затестувати 03 відтінок.

Колір: як і писала вище, жовтить. Нанесла на ліву половину обличчя, і побігла змивати. Бо на жаль сильно був помітний.

Але планую дати йому шанс влітку, коли шкіра буде більш засмагла.

Нанесення: офігезне! Ця легка, рідка текстура мене приємно вразила. Наносила я на крем, який попередньо зволожив мені шкіру. Ніяки сухі зони не підкреслив. Але почервоніння не дуже приховав.

Хоча я б точно собі купила світлий відтінок, тому обов'язково повернусь до нього, коли закінчяться мої.

Ну звичайно 16 відтінок я не стала відкривати, подарую його подружці. Бо мені темний буде точно :)

Тому двом тональним, закривши очі на відтінок, я ставлю 4 ⭐️

В цілому враження залишились класними !

Не повірите, але отримавши бокс, я викинула половину своєї косметики. Не знаю чому, але зробила ревізію.

Я закохалась в Maybelline. 💯 Буду надалі обирати собі їх продукцію, та знайомитись з нею ближче.

Ще раз дякую за можливість виграти, протестувати все, та отримати приємне враження від використання.

Maybelline & Makeup ви любов ❤️