Бокс із декоративними засобами від Maybelline New York #NEWYEARMU_MAYBELLINENY

Бокс із декоративними засобами від Maybelline New York #NEWYEARMU_MAYBELLINENY

Думаю, кожна дівчина знайома з декоративною косметикою від Maybelline New York. Отримавши на тестування бокс, з задоволенням почала тестувати всі засоби.

Ділитися враженнями почну з тонального крему. Легка, майже невагома текстура, добре покриває шкіру та чудово її матує. В зимовий час ідеально підійде дівчатам із жирною шкірою. Я маю суху шкіру, вікові зморшки... тому залишаю собі цей крем на літній період.

Бокс із декоративними засобами від Maybelline New York #NEWYEARMU_MAYBELLINENY

Без макіяжу маю невиразний погляд (світлі вії, опущені віки), тому подобаюсь собі більше з макіяжем

Протестувала туш Maybelline New York Lash Sensational Sky High колір Very Black та Cosmic Black. Силіконова мяка щіточка добре розділяє вії та прокрашує їх (туш може здатися рідкою, але тільки тому що вона нова, через декілька використань враження зміниться). Добре тримається протягом дня на віях, не сипеться. Змивається міцелярною водою.

Протестувала підводку-фломастер для повік Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner. Дівчата писали, що підводка суха, погано наноситься, я не малюю стрілки, тільки підкреслюю лінію росту вій, при нанесенні відчувається, що вона "мокра". Мені сподобалась ця підводка

Мастхев моєї косметички це Maybelline New York Colossal Kajal 12H. В боксі його не було, але я ним постійно користуюсь і всім раджу. Використовую його для підкреслення внутрішної сторони повік. Стійкий, механічний (не потрібно заточувати постійно), яскравого чорного кольору і м'яко наноситься, досить стійкий. Дуже раджу.

В буденому житті я не фарбую губи взагалі, навіть, не використовую так звані гігієнічні помади, бо як тільки відчуваю щось на губах мені це потрібно з'їсти. І ходжу потім з покусаними губами.

Але! Затестила помаду Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick - це знахідка! Я забула що вона на губах! Я не з'їла її! Проходила декілька годин і вона не зникла. Помада має, я б сказала, люксовий футляр. Зручний пухнатий аплікатор. Я ще й досі під враженням! Тепер це ще один мастхев! В боксі 2 кольори нюдовий 35 і яскравий 50. Мені більш підходить нюдовий