Марія Bondar

#testmakeupclub огляд на тест бокс від Maybelline New York

#testmakeupclub огляд на тест бокс від Maybelline New York

Maybelline New York Affinitone

Розпочну я з тонального засобу. В мене було на вибір два номери тону - номер 3 та номер 16 . На жаль, самі кольори мені не підійшли, вони обидва трошки темніше ніж мій тон обличчя. На фото не видно але при нанесенні на усе обличчя воно дуже відрізняється від кольору шиї і тіла. Але як тест самого засобу я все ж спробувала, і не пожалкувала ні на мить. Засіб шикарний - якість дуже приємна, текстура досить рідка, сам тон наноситься напівпрозорим шаром І не створює ефекту маски на обличчі. Я припускаю що це такий мікс напів сироватки напів тонального засобу який робить ефект фотошопу на вашому обличчі.

Для мене найкраще в цьому тоні - його фінішна текстура. Коли його наносиш на обличчя, це щось неймовірне, обличчя на дотик мов шовкове, приємне і ніжне як у немовля і таким воно залишається цілий день.

Також, що ще дуже класно в цих тональних засобах, це те що у цій лінійці представлені кольори як для холодних так і для теплих кольоро типів дівчат. Знайти хороший тон для холодного кольоротипу досить важко, але в цій лінійці це вдалося. Тон 03 - створений для теплих кольоротипів, він має жовтий підтон, а тон 16 він якраз з рожевим пітоном і підійде для дівчат які не хочуть мати жовте обличчя. Тож я ставлю за цей продукт 10/10, навіть незважаючи на те, що мені не підійшов сам колір.

#testmakeupclub огляд на тест бокс від Maybelline New York

Спочатку мені ці туші здалися однаковими, але це не так. Я багато чула про ці туші раніше, але не мала нагоди спробувати, і моє перше враження - вона дійсно дуже неймовірна, подовжує вії, робить їх виразними пухкими, а нижні взагалі якісь супер довгі вийшли.

На фото я додала фото очей і щіточки від кожної туші. Перше що я помітила, кожна із цих тушей наноситься дуже легко, не сильно склеює вії. Якщо її наносити в 1 або 2 шари вона взагалі не склеює вії, але так як я хотіла нанести побільше шарів то в мене вії все ж трошки склеїлись, але це можна дуже легко виправити. Із відмінностей, яких я помітила, це, те що туш з Sky High Cosmic Black наноситься трошки швидше і жирнішимм шаром ніж Lash Sensational Sky High.

Обидві туші неймовірно стійкі і носяться цілий день. Вони не опадають, не скочуються. І додатково, ввечері мені було досить важко змити її міцелярною водою з вій . Я витратила досить довгий час для того щоб їх змивати, але я не вважаю це мінусом, адже це більше адже це більше плюс який показує стійкість і водостійкість туші.

Я однозначно буду рекомендувати усім цю туш як Lash Sensational Sky High так і Sky High Cosmic Black (можете навіть брати обидві). По якості вони реально однакові, однаково стійкі, однаково якісні і класні. І що дуже важливо на них можна покластися - вони вас не підведуть у найпотрібніше момент.

В боксі в мене була червона та нюдова помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick. Перше, що хочу сказати вона дійсно стійка. При відкритті флакону найперше на що я звернула увагу - це приємна рідка текстура та дуже приємний запах ванілі або цукерки. Для таких стійких помад це велика рідкість, дуже часто саме стійкі помади мають дуже специфічний неприємний запах. В цій помаді це зовсім не так, з нею приємно контактувати з першої зустрічі з флаконом, її приємно наносити, приємно нюхати. В помади немає запаху ні клею ні інших неприємних хімічних структур. Так як сама помада досить рідка, я б особисто (для таких дівчат які не сильно, точно і акуратно вміють малювати губи) додала перед користуванням цією помадою нанести по контуру губ олівчик такого ж самого кольору. При такій ніжній і рідкій текстурі дуже є висока імовірність вийти за контури і створити не дуже чіткий малюнок губ. При нанесенні помада лягає тоненьким шаром. По особливостям, спочатку перші 5 хвилин відчувається досить сильна липкість на губах, але з часом, приблизно через 5-10 хвилин липкість стає набагато менша і сама помада трошки якби просочується в самі губи. Вона виглядає тоненько нанесеною а не жирно накладеною як при використанні блиску. Так вона дійсно досить стійка, можна їсти і пити і вона майже не залишає на приборах і стаканах слідів, та не з’їдається. Єдине, що я помітила, на особисто мої губах, вона дуже їх сушила. Сушила саме коли помада була нанесена на губи, через години 4 я в дзеркалі побачила досить сухі нафарбовані губи і воно вже не так яскраво і гарно виглядало. Треба було все ж таки підправляти губи, щоб почало знову гарно виглядати.

Ще із особливостей це мабуть єдина моя перша помада яку я спробувала - яка стійка але має глянцевий фініш -це виглядає це дуже неймовірно . Глянець у цієї помади не такий як зверху просто намазаний блиском або як від звичайної глянцевої помади, ні, це глянець від рідкої помади на губах, і це дійсно виглядає як ефект вінілу на губах. Незвичайно але дуже гарно.

Червона Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick колір Wicked 50

Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick колір Cheeky 35

На фото я навіть не можу показати як виглядає на мені макіяж з підводкою, тому що для мене це було найбільше розчарування. Із-за того що сама підводка має тип фломастеру-маркеру, уся рідина фарби знаходиться всередині, і із-за цього кінчик підводки взагалі не промальовував нічого, тобто він малював просто сухим. Якщо більше натиснути на сам пензлик, так цей фломастер малює, але його треба реально досить сильно надавити, вдавлювати в очі і тоді він дає дуже широкий мазок. Шкода, але він не створює із-за цього тонку стрілочку, і в мене особисто, взагалі не вийшло нічого адекватного намалювати і треба було декілька разів переробити макіяж очей, тому що ця підводка залишала нерівний слід -тут вона малює тут вона не малює. Це дуже незручно. Мені здається, що створення підводки яку треба вмокати як пензлик було-б більш ефективним продуктом. Тому що кожна людина сама змогла б регулювати кількість продукту яка наноситься на віко, а також промальовувати найтонші стрілочки, тому що фарба буде безпосередньо на кінчику пензлика, а не всередині ручки фломастера.

В завершення я хочу сказати, що макіяж який я зробила із використанням продукції Maybelline New York зайняв в мене не більше 15 хвилин. А якщо трохи спішити то це займе навіть ще менше часу. Це доводить те, що можна виглядати гарно, свіжо, класно не витрачаючи багато зусиль та часу. Потрібно лише використовувати якісні продукти і знати власні плюси і мінуси свого обличчя і як його підкреслити.

#testmakeupclub #MAKEUPClubOfficial

#NEWYEARMU_MAYBELLINENY