KsuLv

Про дезодоранти без СОЛЕЙ АЛЮМІНІЮ, які дійсно працюють.

Про дезодоранти без СОЛЕЙ АЛЮМІНІЮ, які дійсно працюють.

З початком року вирішила розпочати більше піклуватися про себе і своє здоровʼя. Відповідно була в активному пошуку дезодорантів, які будуть захищати від запаху протягом робочих годин, але не матимуть солей алюмінію у складі. І як виявилось знайти їх було дуже і дуже складно 😔

Адже багато виробників називають спрей саме ДЕЗОДОРАНТОМ, проте у складі міститься СОЛІ АЛЮМІНІЮ, які блокують пори, запобігаючи потовиділенню. Шкідливі речовини накопичуються в організмі, а це може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям.

Перечитавши безліч інформації та відгуків, проаналізувавши результат, нарешті знайшла своїх фаворитів.

Про них сьогодні вам розповім.

  1. Дезодорант-спрей Bi-es Love Forever Green.

Країна- виробник: Польща.

Обʼєм: 150 мл.

Тип аромату: квітково-фруктовий.

Склад: Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Parfum, Isopropyl Myristate, Triethyl Citrate, Linalool, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geranioil, Citronellol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Citral, Isoeugenol.

Аналізатор складу косметики називає продукт безпечним.

Як розкривається на мені?

Якби у ніжності був запах, вона б пахла як дезодорант Bi-es Love Forever Green.

З самого початку я відчуваю тонкий, солодкуватий, але не приторний аромат конвалії з легким і вишуканим ароматом жасмину. Згодом запах трохи розсіюється і стає менш концентрованим, проте ноти серця нікуди не діваються. Шлейф представлений екзотичним ароматом сандалового дерева.

Дезодорант ідеально виконує поставлені задачі. Після нанесення швидко висихає (приблизно за 2 хв). Захищає від запаху поту 16 годин, не зважаючи на мою інтенсивну рухову активність впродовж дня. Не залишає слідів на одязі. Також є парфумована вона цієї серії. Мені аромат настільки зайшов, що планую спробувати ще й парфум.

Про дезодоранти без СОЛЕЙ АЛЮМІНІЮ, які дійсно працюють.
Про дезодоранти без СОЛЕЙ АЛЮМІНІЮ, які дійсно працюють.

Країна-виробник: Греція.

Обʼєм: 150 мл.

Тип аромату: квітково-фруктовий.

Склад: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Parfum, Ethylhexylglycerin, Pentyle Glycol, Triethyl Citrate, BHT, Alpha-Isomethyl lonone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Аналізатор складу косметики називає продукт безпечним.

Як розкривається на мені?

Першими нотками є запах спирту 😅

Далі відчуваю ароматний лимон, що змішується з солодкуватою орхідеєю. Шлейф представлений солодкуватим ароматом амбри.

Дезодорант чудово справляється з поставленими задачами. Має дуже зручний розпилювач, моментально висихає. Хоча виробник обіцяє 48 годин захисту, по факту наявні приблизно 16 годин ефективного захисту, далі всі ж таки запах починає відчуватися і змішуватися з дезодорантом.

У виробника також наявна парфумована воді цієї серії.

Дівчата, ці дезодоранти дійсно працюють, з ними я можу сміливо на кілька днів відмовитись від антиперспірантів!

Дякую за увагу, бажаю всім бути здоровими ❤️