Zera Khaibulaeva

Ще одна знахідка для приємного аромату вдома

Я вже ділилася своїм враженням від аромату «Night touch» цієї ж серії. Чомусь посилання не активується, якщо цікаво, пошукайте у моїх дописах😌 Або перейдіть на товар, там буде відгук)

https://club.makeup.com.ua/post/22443/

Його, доречі, вистачило на 2 місяці. Прийшов час оновити баночку і я хотіла взяти такий самий, а потім вирішила спробувати інші. Добре, що є можливість затестити іх офлайн. Я попросила відкрити мені цей, всередині був вже білий флакон, з чорними паличками. Мені дуже подобається їх дизайн. Свою чорну баночку я не викинула, може знайду чим її заповнити згодом, поки не знайшла гарний рефіл, по ціні в принципі можна і новий дифузор просто купити. А скло відправити на переробку.

Обʼєм: 100 мл. Повторюсь, що попередньої баночки мені вистачило на 2 місяці.

Банка дуже презентабельна, запакована в гарну велику коробку. Можна брати на подарунок.

Отже «Секретна любов»♥️ Така назва мене зацікавила , я попросила його на затест, мені відкрили і аромат мені сподобався. Спочатку я відчула якусь солодко-чайну композицію. Мені от прям нагадало зелений чай з малиною. Хоча малину я зрозуміла, коли почитала опис.

На коробці композиція не описана, тож знову шукала в інтернеті.

Композиція має квітково-фруктовий аромат з нотами малини, троянди, фіалки, мускуса, ванілі, доповнений бальзамічними відтінками.

Виробник обіцяє створення атмосфери таємниці та пристрасті в оселі.

По моїх відчуттях: як і вперше коли мені його відкрили, я відразу після відкриття вдома відчувала аромат зеленого чаю. Він був насичений, швидко розповсюдився по кімнаті, так було перших два дні. А потім аромат почав грати та розкриватись, і тут, миючи посуд на кухні, я відчула таку смачну малину. Чаю тут більше не було, от прям реально три дні пахло смачною малиною та мускуссом. Якщо переставляти палочки, то знову відчуваю зелений чай, а якщо краплю розтерти на руці, то аромат стає малиново- квітковим.

Одним словом- мені дуже подобається. І мені подобається ця гра композиції. Подивимось на скільки вистачить цього флакону, сподіваюсь, теж надовго.

Подивіться як вони круто виглядають. Баночки мені не хочеться викидати. Отже буду шукати якийсь рефіл☺️

Доречі, коли тестила в магазині інші аромати цієї лінійки, вони не дуже сподобались. І я подумала, а якщо вони теж будуть розкриватись та грати як Секретна любов? Можливо варто буде спробувати і інші аромати та дати їм розкритись. Мені подобається, що вони не соло, а букетами, тож можна пробувати і регулювати інтенсивність.

Щиро рекомендую два цих аромати для оселі, дякую за увагу♥️