Fraulein

BE.SE Professional

BE.SE Professional
BE.SE Professional
BE.SE Professional

Тільки вчора ділилась з вами, що знайшла новий бренд косметики для манікюру та педикюру. Взяла для ознайомлення два продукти:

ремувер для кутикули

Cuticle remover Alcaline personal expert

та

гель-лак
Gel polish Color у відтінку 25.

Настав час робити манікюр та оновити покриття, тож, поїхали!

Лужний ремувер для кутикули.

Виробник: Китай

Об'єм: 50мл.

Невеличка пластикова баночка з білого пластику.

Що сподобалось - він нічим не пахне та має зручний носик-дозатор. Тоненький, завдяки чому можна рівномірно та акуратно нанести засіб на кутикулу і нічого не розлити там, де не треба.

Нанесла засіб, потім зачекала хвилин 5 і почала почергово віддвигати кутикулу пушером та зрізати кутикулу.

Ніяких неприємних відчуттів та алергічних реакцій я не відчула.

Після обрізання кутикули необхідно помити руки з милом, або скористатись міцелярною водою - вона також нейтралізує дію лужного ремуверу.

Засіб виявився дієвим:

-не потребував повторного нанесення;

- не має аромату;

- м'яка дія засобу: кутикула стала м'якою та піддатливою, без проблем піддалась обрізанню;

- має бюджетну вартість, особливо зараз на знижках - всього 46 грн.

Однозначно раджу спробувати!

Давно шукала саме такий відтінок, і ось він у мене. Дуже цікаво було перевірити цей лак саме в темному відтінку: як буде наноситись та висихати в лампі.

Забіжу наперед - він чудовий! Я залишилась задоволеною покупкою.

Колір: трав'янисто-зелений, холодний відтінок.

Він насичений, пігментований, в міру густий.

Запах: ледь помітний, пахне приємно. Чути якщо принюхатись до самої баночки з лаком, а в процесі нанесення я його не відчувала зовсім.

Також мені сподобався пензлик - він ідеальної форми та довжини. Дуже зручно було ним наносити колір, він не робив полос і не стягував за собою пігмент. Також ним можна акуратно промалювати всю площину нігтя і зробити покриття під кутикулу.

Нанесла на підготовлений ніготь поверх бази. Перший шар спеціально робили не товстий, а середнім. Другий шар повністю перекрив нігтьову пластину і зробив покриття однорідного кольору і текстури.

Сушила в Led лампі по 60 сек. Все добре просохло.

Додаю фото при різному освітленні:

тут при денному з вікна та при штучному освітленні

Колір повністю співпадає з кольором кульки під кришечкою. Не треба відкривати баночку, аби зрозуміти, що всередині.

Я дуже задоволена цією покупкою! Обов'язково зверну увагу на інші кольори колекції. Їх ще там не багато, але я думаю, що асортимент буде поповнюватись.

А враховуючи бюджетну вартість - вона зараз 56 грн на знижках - то взагалі знахідка!

Тож сміливо можу рекомендувати🖤