BE.SE Professional
Враження від першого затесту
Тільки вчора ділилась з вами, що знайшла новий бренд косметики для манікюру та педикюру. Взяла для ознайомлення два продукти:
ремувер для кутикули
Cuticle remover Alcaline personal expert
та
гель-лак
Gel polish Color у відтінку 25.
Настав час робити манікюр та оновити покриття, тож, поїхали!
Cuticle remover Alcaline personal expert
Лужний ремувер для кутикули.
Виробник: Китай
Об'єм: 50мл.
Невеличка пластикова баночка з білого пластику.
Що сподобалось - він нічим не пахне та має зручний носик-дозатор. Тоненький, завдяки чому можна рівномірно та акуратно нанести засіб на кутикулу і нічого не розлити там, де не треба.
Нанесла засіб, потім зачекала хвилин 5 і почала почергово віддвигати кутикулу пушером та зрізати кутикулу.
Ніяких неприємних відчуттів та алергічних реакцій я не відчула.
Після обрізання кутикули необхідно помити руки з милом, або скористатись міцелярною водою - вона також нейтралізує дію лужного ремуверу.
Засіб виявився дієвим:
-не потребував повторного нанесення;
- не має аромату;
- м'яка дія засобу: кутикула стала м'якою та піддатливою, без проблем піддалась обрізанню;
- має бюджетну вартість, особливо зараз на знижках - всього 46 грн.
Однозначно раджу спробувати!
Gel polish Color 25
Давно шукала саме такий відтінок, і ось він у мене. Дуже цікаво було перевірити цей лак саме в темному відтінку: як буде наноситись та висихати в лампі.
Забіжу наперед - він чудовий! Я залишилась задоволеною покупкою.
Колір: трав'янисто-зелений, холодний відтінок.
Він насичений, пігментований, в міру густий.
Запах: ледь поміт ний, пахне приємно. Чути якщо принюхатись до самої баночки з лаком, а в процесі нанесення я його не відчувала зовсім.
Також мені сподобався пензлик - він ідеальної форми та довжини. Дуже зручно було ним наносити колір, він не робив полос і не стягував за собою пігмент. Також ним можна акуратно промалювати всю площину нігтя і зробити покриття під кутикулу.
Нанесла на підготовлений ніготь поверх бази. Перший шар спеціально робили не товстий, а середнім. Другий шар повністю перекрив нігтьову пластину і зробив покриття однорідного кольору і текстури.
Сушила в Led лампі по 60 сек. Все добре просохло.
Додаю фото при різному освітленні:
тут при денному з вікна та при штучному освітленні
Колір повністю співпадає з кольором кульки під кришечкою. Не треба відкривати баночку, аби зрозуміти, що всередині.
Я дуже задоволе на цією покупкою! Обов'язково зверну увагу на інші кольори колекції. Їх ще там не багато, але я думаю, що асортимент буде поповнюватись.
А враховуючи бюджетну вартість - вона зараз 56 грн на знижках - то взагалі знахідка!
Тож сміливо можу рекомендувати🖤
Коментарі (0)