✨Anastasiia Lukash✨

LAMEL Make Up Insta Camouflage Conceal 3in1

Я ніколи не користувалась консилерами, в мене завжди був кушон від Collagen, але хочеться йти далі та шукати щось новеньке та й життя з маленькою дитиною дає про себе знати😅

Синці під очима увійшли в чат🙋‍♀️

Окрім того що користуюсь бб кремом від Maybelline (допис про бб крем👇🏻)

https://club.makeup.com.ua/post/28242/ вирішила спробувати таку річ як консилер

Дуже довго вагалась на рахунок того який же обрати🤔

В мене на увазі були консилери від Maybelline і від Lamel

Тому вирішила спробувати саме Lamel, бо багато дівчат писали що в нього щільне покриття.

❗️Одразу скажу! Він точно не для сухої шкіри, перед нанесенням шкіра повинна бути добре зволожена, тому що буде підкреслювати сухі ділянки шкіри та дуже швидко скотиться

В мене шкіра суха але я її зволожую, а ось у чоловіка також суха та взагалі не зволожена, тому коли я його мучила - консилер дуже швидко скотився. Можливо так з усіма консилерами😄

В чоловіка сильно виражені синці, тому захотілось саме на ньому показати Вам яке саме перекриття. На мій погляд доволі таки хороший результат 😄

А це вже на мені. Можливо можна було ще зробити плотніше, але я побоялася переборщити😅

Дуже не люблю коли на обличчі багато продукту.

Відтінок🎨

Він йде лише у одному відтінку і на мій погляд він жовтуватий, мені мабудь хотілося б щось ще світліше але в принципі колір начебто підійшов😅

Плюси

• Перекриття доволі хороше;
  • Довго тримається за умови добре підготовленої шкіри;
  • Не сушить шкіру навколо очей;
  • Не забиває пори.

Мінуси⛔️

• Під кінець дня може зовсім трохи скотитися;
  • Можливо так лише на моїй шкірі, але він швидко висихає і важкувато розтушувати.

Висновок: за свої кошти доволі непоганий продукт, але все ж таки хочу спробувати Maybelline

Дуже дякую за увагу🤍

Була б рада порадам щодо вибору консилера🥰