Lytvynenko

Inebrya Sheсare Glazed і мій шок в шоці від цієї лінійки #testmakeupclub

Inebrya Sheсare Glazed і мій шок в шоці від цієї лінійки #testmakeupclub

Це найкраща лінійка бренду Inebrya, яку я тестила! 🩷 А використовую я їхні засоби більше 3х років і мені є з чим порівняти!

Дякую Makeup Club та Inebrya за можливість протестувати ці шикарні засоби! Цей бокс, з його продуктами - просто розкішний!

Про моє волосся: густе, пористе та в'юнке. Часто стає пухнастим та без хорошого догляду - жорстки, неслухняним, сплутаним. Зараз я зі стрижкою каскад і на моє велике щастя, волосся вкладається просто саме по собі, після миття кучерявим методом. Волосся зараз фарбоване, по довжині стан досить нормальний, а на кінцях підсихає, треба підстригти.

Знайомство було розпочате з шампуню. Забігаючи наперед - тут все стабільно.

Пакування: пластикова пляшка (300 мл), кришка закривається надійно та щільно.

Аромат: квітково-цукерковий, не різкий, досить приємний. Цей характерний запах притаманний усій лінійці, проте є відмінності.

Консистенція: в міру густа, чудово піниться. На друге миття потрібна краплинка, бо піни буде море. Економний.

Склад: хто уникає сульфатів, консервантів та інших досить агресивних компонентів - будуть не задоволені. Цей склад змішаний:

❗️Небезпечні компоненти у цьому шампуні включають: Ammonium Lauryl Sulfate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone та Benzyl Alcohol. Можуть викликати подразнення шкіри та алергічні реакції. Я до такого не чутлива і якщо чесно, нехтую складом.

✔️ Корисні компоненти у шампуні включають: Erythritol (може допомагати у збереженні вологості волосся), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (забезпечує зняття статичної електрики), Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate (має властивості, що поліпшують структуру волосся) та Caprylic/Capric Triglyceride (збереження вологості та зменшення сухості волосся)

Спосіб використання: цілком стандартний. Як завжди, наношу на вологе волосся, масажуючи шкіру голови. Довжину промиваю піною. Повторюю це двічі.

Ефект та враження: Я зовсім не очікувала блиску та сяяння (спойлер-від одного шампуню не буде такого ефекту), я розраховувала на якісне очищення і отримала його. Маю жирний тип шкіри голови і завжди брудні корені на наступний ранок. Дива з цим шампунем не сталося, але увесь день волосся було розсипчастим, легким та чистим. Функція шампуню - очистити шкіру голови, і цей прекрасно справляється із задачею, не викликаючи лупи, свербіжу та алергій. Задоволена на 10/10.

Рідкий кондиціонер у вигляді спрею був наступним.

Пакування: пластикова пляшка (250 мл) з дозатором. Працює нормально, зручно користуватися.

Аромат: квітково-цукерковий, але уже з нотками спирту. На волоссі певний час приємний аромат залишається, проте не яскравий.

Консистенція: масляна водичка. Рідка, але жирненька.

Склад: я не наношу цей, та і будь-який інший, кондиціонер на корені, тому не переймаюся за склад.

❗️ Проте, тут присутні Alcohol Denat., Cetrimonium Chloride та Polyacrylamidopropyltrimonium Chloride, які можуть викликати подразнення, висушувати шкіру та викликати алергії. Я б радила уникати потрапляння засобу на будь-які ділянки шкіри.

✔️ Натомість, тут є Sodium Hyaluronate (гіалуронова кислота), що сприяє збереженню вологи у волоссі, та Tocopherol, який є формою вітаміну E і може допомагати у захисті волосся від пошкоджень.

Спосіб використання:

На висушене рушником волосся рясно розподілити по довжини і кінчикам, прочесати, потім промити. Приступайте до сушіння волосся і укладання за допомогою випрямлячя.

Але представник бренду повідомляє, що краще використати після цього спрею - маску. Тому рухаємося далі і не поспішаємо сушитися.

Ефект та враження: блиск та легкість розчісування гарантовані. Волосся не обтяжене і виглядає легким, поте не пухнастим та доглянутим. Хоча мʼякості мені не вистачило від одного спрею. Та якби не знала, яким волосся може бути після комплексного догляду - була б рада і такому результату.

На 9/10 цей кондиціонер мені сподобався, проте він потребує підкріплення маскою.

Майже фінішна пряма - маска.

Пакування: пластиковий тюбик (250 мл), кришка заклацується не щільно, доводиться повозитися, аби герметично закрити тюбик.

Аромат: квітково-цукерковий, не різкий, досить приємний. Відчутний на волоссі після миття, проте не яскраво виражений.

Консистенція: густа, кремо-, або навіть пастоподібна, але добре розподіляється та прочісується. Використовується економно.

Склад: так само, як і з попереднім, на шкіру голови не наношу, тим самим уникаю можливих подразнень від агресивних компонентів:

❗️Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol та Isopropyl Alcohol, які може бути подразливими для деяких типів шкіри, та можуть викликати алергічні реакції.

✔️ Позитивний ефект нам дадуть Erythritol (запобігає втраті вологи, дає гладкість), Butyrospermum Parkii Butter (масло ши, що дає зволоження, живлення та мʼякість; покращує пружність), Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate (форма гіалуронової кислоти, поліпшує стан волосся, зберігає вологу, помʼякшує), Behentrimonium Chloride (кондиціонер, що дає гладкість і полегшує розчісування), Citric Acid (регулювання рівня pH продукту).

Спосіб використання:

Нанесіть невелику кількість засобу на просушене рушником волосся, рівномірно розподіліть по довжині і кінчиках, потім розчешіть. Залиште на 5 хвилин, потім змийте.

Ефект та враження: маска надає блиск, шовковистість, мʼякість та легкість розчісування. Є відчуття захисної плівки на волосках та дійсно ефект глазуровання. Пасма не обтяжені та більш слухняні. Ще кращим результат стає при використанні решти етапів догляду.

На 10/10 цей продукт класний, якщо не брати до уваги не герметичну кришку.

Завершальний крок - краплі-флюїд.

Пакування: розкішна скляна пляшка (50 мл) з пластиковими дозатором та кришкою. Дозатор трохи западає, та все одно ним можна відрегулювати обʼєм краплі.

Аромат: яскравий, солодкий, квітково-цукерковий. Для мене приторний, подібний до якогось парфуму. Так як засіб незмивний - досить довго залишається на волоссі.

Консистенція: густа олія, що легко розноситься по волоссю.

Склад: небезпечних чи агресивних компонентів тут немає, проте

❗️ Схильним до алергічних реакцій на певні ароматизатори, такі як Coumarin, або на колірні пігменти, такі як CI 26100 (D&C Red n°17) або CI 60725 (D&C VIOLET 2), важливо бути обережними, якщо після нанесення ваше волосся торкається шкіри - спини, шиї, плечей. І з такими продуктами схильним до акне в цих зонах теж треба бути обережними.

✔️ Той самий розкішний ефект нам дадуть: Cyclopentasiloxane та Dimethiconol (силікони, які надають гладкість, блиск та полегшують розчісування), Caprylic/Capric Triglyceride (легке та нежирне масло, яке може допомагати зволожувати волосся та шкіру), Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol (може використовуватися як антиоксидант для захисту волосся від шкідливого впливу від ультрафіолетових променів), Glycerin (володіє властивостями збереження вологи, поліпшує зволоження волосся та шкіри, Sodium Hyaluronate (форма гіалуронової кислоти зберігає вологу, поліпшуючи структуру волосся та роблячи його більш еластичним).

Спосіб використання:

Після сушіння і укладання волосся, нанести декілька крапель на кінці. Але я не укладаю волосся і не використовую фен, тому наношу на підсохне на 70% волосся, жамкаючи і формуючи локони.

❗️На Makeup вказаний неправильний спосіб нанесення. Цей продукт не треба змивати, як помилково зазначено на сайті.

Ефект та враження: дівчата, це скарб! 🤌🏻 Цей флюїд поки кращий, що є в моєму арсеналі! Він дає не просто блиск, а справжнє сяяння! Волосся гладеньке, насичене та зволожене. Це якби у виноград вкололи гіалуронку і зробили з нього виноград; те саме відбулося з моєю довжиною та кінчиками! Тьмяністю не страждаю, але ці краплі зробили відтінок більш насиченим! Локони вийшли не склеєні, та і ви не перебарщуйте з кількістю.

1000000/10 за цю розкіш у флаконі ✨

Аби обʼєктивно оцінити кожен продукт з його ефектом, перевагами - використовувала в соло. По одному за кожне миття.

Та для досягнення сяючого результату з крутим блиском - треба виконати усі кроки. І особливо флюїд, що в саме 🩷

А власницям рівного волосся буде взагалі нереально гарно 🫠

Я знала, що засоби будуть круті, бо з брендом знайома давно, але щоб настільки 🤩 Я у захваті від кожного продукту та того, що вони разом творять з моїм сплутаним та жорсткуватим волоссям!

Це той випадок, коли усі продукти сподобалися і підійшли! Я буду купувати цю лінійку, і буду рекомендувати вам, бо наразі - моє волосся з нею наче отримало нове життя.