Підводка з подарункового боксу від Maybelline #testmakeupclub #NEWYEARMU_MAYBELLINENY
Тотальне розчарування💔
Нажаль підводка стала великим розчаруванням для мене, бо такого жахливого і довгого процесу малювання стрілок в мене ще не було.
Підводка має дуже гарну форму кінчика, проте вона зовсім не видає в нього продукт. Потрібно досить сильно надавити щоб з'явилась підводка, але навіть це не зовсім допомагає, бо вона швидко сохне і навіть якщо видавити продукт на руку, то на око його вже складно перенести.
Я пробувала мочити кінчик і це трохи поліпшило ситуацію, але в одночас і погіршило, бо вже те що було намальоване - воно роз'їдається, тож вона ще до того ж і не стійка зовсім.
Я сподіваюсь що це просто якийсь брак, але я бачила вже багато подібних відгуків на цю підводку. До того ж колись вона в мене вже була, і в неї була така ж проблема але вже під кінець її використання чи коли використовувала її поверх тіней або консилеру. Можливо на чистій шкірі вона буде працювати, хоча на п'ять на руці вона малювала погано.
Дуже шкода, але цей продукт я рекомендувати не можу💔
Коментарі (0)