Усенко Таня

#testmakeupclub

#testmakeupclub

До боксу входило дві туші: Maybelline New York Lash Sensational Sky High та New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black. Туші від Maybelline це просто щось, саме вони створюють мені вії. Силіконова щіточка мій фаворит, саме вона гарно профарбовує короткі вії, робить їх довшими і насичено чорними. Протягом дня туш залишаєьбся на віях, не осипається та не склеює їх.

Також у боксі було 2 тональних креми. Це Maybelline New York Affinitone у відтінку 16 - Vanilla Rose та 03 - Light Sand Beige. Цей тональний крем доволі рідкий і його краще «вбивати», а не розмазувати по щкірі, але фініш після нього дуже класний. Крем не блищить і не потребує нанесення пудри. Обидва тони гарно лягли, так як у мене персиковий колір шкіри, тому дівчатам зі світлою шкірою вони точно підійдуть.

А ще у боксі були дві рідкі помади, які зараз дуже популярні у TikTok та Instagram. Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick - це помада, яка підкорює своєю стійкістю, з нею можна не боятися їсти чи пити, але сліди на посуді все ж таки залишає. Вона просто чудова, має приємний запах, гарно лягає на губи, зручний пензлик, але це до моменту поки ви її не змиваєте. Далі у арсенал йде все : гідрофільне масло, пінка для вмивання, міцерярна вода, а тоді ще й скраб, щоб дістати помаду з тріщинок на губах. Але навіть по при все, помади мені подобаються. Відтінок 50 - Wicked виглядає темно червоним, але на губах скоріше темно рожевий, ніж винний. 35 - Cheeky - це той відтінок, якщо ви хочете губки, як у Кім.

І на останок підводка-фломастер для повік. Особисто для мене зручніше користуватися рідкою підводкою, тому намалювати стрілку фломастером було складно. Особливо, коли він сухий. Не впевнена, що справа саме у цьому фломастеру, але довелося трішки поводитися, зоб намалювати гарні стрілки. А загалом стрілка не відбивається на повіках та гарно виглядає продовж дня.

Щаслива мати у своєму бʼюті - арсеналі цю косметику. Дякую за увагу та чудові образи

Усенко Таня
0
0