Марія Bondar

Блиски від #Maybelline lifter gloss

Блиски від #Maybelline lifter gloss

Усім привіт! Сьогодні хочу розказати про ці неймовірні блиски. Чим вони неймовірні? Тим, що коли я нанесла один з них - мені косметолог сказала «вау, ви, тільки що з перманенту?».

В мене всього два відтінки цих блисків. Відтінок 05 petal я ним користуюся більше року, і нещодавно я придбала відтінок 21 bubble gum (це новинка).

Трохи про зовнішній вигляд. Ковпачок оформлений дуже стильно - здається ніби блиск всередині крижинки. Але при цьому тубус дуже обʼємний і займає більше місця ніж міг би. Аплікатор має широку площу нанесення - це ок, адже це все ж не помада, а блиск. Кольори яскраві і насичені. Кожен колір плотний, насичений, яскравий. Я мала змогу протестити кожен колір вживу.

Блиски від #Maybelline lifter gloss

Спочатку коли наносиш блиск він лягає щільно і товсто, але коли проходить 5-7 хвилин він всочується в губи і створює ефект перманенту на губах. Колір яскравий і насичений, губи доглянуті - але немає липкості і товстого скляного шару блиску на губах.

Я однозначно рекомендую спробувати кожній дівчині цей блиск і вибрати свій відтінок. Але я рекомендую все ж почати знайомитись з класичних кольорів з номерами 01-09.

А додаткові які починають зараз випускати залишити трохи на потім. Мій колір 21 дуже прозорий. І тестивши всі новинки кенді кольорів - вони досить напівпрозорі. Класичні кольори більш яскраві і насичені. Не повинні залишати «проплешини», полосити чи виглядати не вау)

А ще…. Окрема подяка розробникам- аромат. Неймовірний аромат ванілі або солодкої цукерки створює дуже приємний настрій коли користуєшся цим продуктом.

Тут я додала свотчі які нанесла на руку. вони виглядають більш яскраво, товсто і насичено.