🪽Kate Rina🪽

НЕ РОБІТЬ КЕРАТИН, БОТОКС ЧИ ЛАМІНУВАННЯ !

НЕ РОБІТЬ КЕРАТИН, БОТОКС ЧИ ЛАМІНУВАННЯ !

Прочитавши у дівчат в планах на наступний рік зробити кератин , у мене виникла ідея написати цей пост ! Я сама робила цю процедуру два рази , про що дуже пошкодувала .

Вийшовши с салону я була дуже щаслива , волосся як з обкладинки журналу , красиве , блискуче , шовковисте ! Еффект був не довгим , десь через 2 місяці я повторила цю процедуру ! Після остаточного вимивання кератину я отримала паклю , волосся як солома, страшенно обламувалось по довжині !

Якось я потрапила в дуже дорогий салон , до крутого майстра і власника цього салону , він тоді мені і розповів , що кератин і ботокс ( навіть самих дорогих брендів) це нереальна шкода для волосся і нікому його не радить його робити !

Після кератину , освітлення взагалі буде протипоказано‼️

Дівчатка , які хочуть зробити кератин чи ботокс для волосся дочитайте, будь ласка цей допис!

НЕ РОБІТЬ КЕРАТИН, БОТОКС ЧИ ЛАМІНУВАННЯ !

До складу косметики , яку використовують при процедурі входить речовина під назвою формальдегід. Ця речовина необхідна для того, щоб утримувати натуральний білок у волоссі довше.

Формальдегід – це токсична речовина, вона алергенна і може спричинити набряк легенів у людини.

Якщо часто використовувати кератинове випрямлення, навіть дорогими і натуральними засобами, можна тільки нашкодити волоссю, зробити його млявим, слабким і ламким. Справа в тому, що крім кератину, в таких засобах містяться й інші речовини, які руйнують структуру волосся і можуть спричинити важкозворотні наслідки.

Підвищена температура‼️

Під час процедури кератинового випрямлення на волосся впливають за допомогою високої температури.

Стрес для волосяної цибулини‼️

Після кератинового випрямлення волосся може почати випадати і втрачає свій обсяг. Це трапляється через тяжкість волосся, стресу для волосяних цибулин. Чим довші локони, тим важчі вони будуть, якщо підсилити їх засобом випрямлення. Волосяна цибулина залишається все тієї ж, і якщо вона слабка, волосок випаде.

До того ж, зайве обтяження не йде на користь тим, хто має тонке волосся. Виглядає така зачіска дуже неживо і наче прилизано.

Швидко брудняться‼️

Ще одна причина погіршення якості волосся після кератину - це те, що вони знаходяться щільніше один до одного. Природно, доводиться не тільки мити голову спеціальними шампунями, але ще й поратися довше. Після кератину ти митимеш волосся досить часто, а це не подобається шкірі голови: вона може відповісти підвищеною сухістю, лупою.

Краще доглядайте за волоссям масочками і не женіться за швидким результатом.