Неймовірн е зволоження для тіла від Garnier Superfood
Крем від Garnier це дійсно моя любов. В мене у використанні було дуже багато зволожуючих кремів в них я шукала саме зволоження — в цьому кремі я його нарешті знайшла.
Крем при нанесені неймовірно швидко всотується у шкіру і шкіра після нього ще декілька годин відчувається зволоженою. Це просто неймовірно, тому що всі інші креми лягали просто плівкою на шкіру, або просто не давали того відчуття зволоження. Це мабуть перший крем який дійсно робить зволоження. Також хочу відмітити формат у якому він представлений - це велика баночка з кришкою. Баночка на 400 мілілітрів - це круто.
Дуже величезний мінус - те що зверху баночка не закрита нічим, ні фольгою, ні плівкою. Тобто відкрутивши кришку туди хтось може чихнути в магазині або трошки покористуватися кремом до вашої покупки. Ось це єдиний мінус які я бачу в цьому кремі. Він не приємний і суттєвий. Чому так зробив виробник мені досі не ясно.
Коли від кручуєш кришечку на тебе дивиться ніжно білий, напівпрозорий, приємний по кольору і текстурі крем. Пахне від досить ніжно, написано авокадо, але мені авокадо нічим не пахне, мені пахне цей крем свіжістю. Він не пахне ні фруктами, ні квіточками, ні пудрою, ні чим солоденьким — він пахне ніжною свіжістю.
Ще великий плюс такого формату з банкою і кришкою - те що ви можете використовувати цей крем до останньої краплинки і нічого не залишиться на стінках як в звичайних форматах кремів в тубусах. Це дуже економічно.
Єдине відчуття після використання коему це просто зволожена шкіра, прям така як у дитинки.
Тому так, я дуже раджу цей крем спробувати кожній. Там у серії є 4 або 5 різних варіантів цього крему. Я сподіваюся кожна знайде той який більше підходить для неї. А я у майбутньому хочу спробувати усі креми з цієї лінійки. Кожен з цих кремів вже зацікавив мене і перший з них це крем з авокадо - він вж е не розчарував. Тому я рекомендую рекомендую рекомендую! Це must have для сухої шкіри.
Коментарі (0)