Я була червона як помідор. Огляд на пілінг Balea
Всім привіт. Сьогодні я розповім про одну з моїх самих не вдалих покупок в доглядовій косметиці. Це продукт від Балеа, а саме пілінг. Взагалі я продукти від Балеа люблю, вони цікаві, дуже бюджетні. Я мала сироватку з цієї лінійки з ніацінамідом і захотіла спробувати цей пілінг. До цього я пілінгами користувалася і впринципі знаю їх дію. Але цей мабуть дуже сильно агресивний.
Я нанесла на шкіру пілінг. Почекала 5 хвилин і пішла змивати у ванну. Після того як я змила пілінг водою я побачила червоне як помідор обличчя. І воно пекло, обличчя горіло теплотою. Такий стан у мене був десь годину-півтори години. Я була як супергерой в масці. Потім все стихло, але більше я поки не пробували користуватися цим пілінгом, мабуть для мене він дуже агресивний. Я б не сильно радила його використовувати дівчатам з чутливою шкірою. Так, може комусь він підійде для більш грубої шкіри або для «закальонною»шкіри пілінгами. Але треба пам’ятати, що краще пробувати новий пілінг - тримати 1 хвилинку і дивитися на його дію на ваше обличчя, а потім збільшувати час.
Бажаю щоб ви завжди знаходили найкращі продукти які підходять саме для вас🩵
Коментарі (0)