Марія Bondar

Подяка кожній дівчині

Подяка кожній дівчині

Всім привіт! Я уже давно думаю (ну як давно, з другого дня як я тут в клубі) написати цей пост.

Спочатку я не дуже зрозуміла ідею мейкап клубу, і не була позитивно до нього настроєна. Мабуть із-за незнання і не розуміння про що тут.

Все почалося з того як я написала свій перший пост про мейбелін. І була вражена! А чим вражена? Вами, дівчата! Я дуже здивувалася, і мені було так приємно за ту атмосферу яка панує в клубі. Тут царить взаємоповага та підтримка і це просто неймовірно. Знайомитися в такому теплому і підтримуючому, а головне безпечному середовищі з новими людьми.

Тому цей пост - це подяка для вас! Кожній дівчині яка тут в клубі. Яка пише, читає пости, ділиться досвідом.

Я тут зовсім нещодавно. Мені дуже подобається ділитися своїм досвідом щодо використання косметики і читати ваші пости. Я вже часто бачу знайомі аватарки і обличчя які лайкають і коментують мене. А я читаю їх пости. І мені було б дуже приємно познайомитися з вами ближче. Адже я знаю лише аватарку) Якщо у вас буде бажання напишіть трохи інформації про вас.

Я почну з себе. Мене звати Марія. Мені 27 років, і я із Києва. По професіі я режисер монтажу і астролог. Я фанат косметики. Доглядової, декоративної, всякої. Мені дуже подобаються різні рапахи і текстури в косметиці. А ось фарбуватися декоративною косметикою я ще тільки вчуся. Люблю готувати і фотографувати, дізнаватися щось нове.

І мені дуже приємно бути тут з вами, у Мейкап Клубі.