Марія Bondar

Urea рідкісний інгредієнт для крему

Urea рідкісний інгредієнт для крему

Багато хто з косметологів дуже радить для зволоження використовувати крем з мочевиною. Але знайти такі креми на полицях наших магазинів дуже дуже важко. Я сама особисто витратила не один день не один тиждень щоб знайти крем який містить мочевину. Чому так? Я й досі не знаю адже це дуже гарний компонент для зволоження. І ось я знайшла крем саме для обличчя! Який містить мочевину і за дуже бюджетною ціною.

Це крем від німецької марки балеа.

Сечовина/мочевина (Urea) у косметиці – інгредієнт, що покращує властивості косметичних засобів. Сечовина міститься у тканинах шкіри. Перебуваючи у роговому шарі шкіри, сечовина відіграє роль підтримки здорового балансу вологи.

Сам крем знаходиться тюбику і в картонній коробці. Носик запаяний фольгою і тому ви точно будете знати, що ним ніхто не користувався до вас. По структурі крем дуже щільний, як дуже щільна сметана або масло. Запаху він взагалі немає.

Наноситься він також досить щільним слоєм, але потім добре розмазується по обличчю. Щоб йому всотатися у шкіру потрібен час тому після того як нанесли крем не лягайте одразу в ліжко або не чіпайте обличчя. Після 10-15 хвилин крем повністю поглинається шкірою.

Якщо ви любите важкі структури кремів я б вам радила спробувати цей крем. Також, радила б спробувати людям які шукають досить сильне зволоження — бо цей крем містить такі інгредієнти як мочевина. І якщо ви хотіли б спробувати цей інгредієнт (мочевину) в кремах також можете придбати цей крем . Але треба пам’ятати про його щільну структуру і специфічне нанесення. Я б сказала це крем не на кожен день.

фото всередині тюбику.