Lily♥️

#myloveinmakeupclub

#myloveinmakeupclub

Почну з того, що я в клубі вже практично рік) так так…. Минулий лютий, я вже і не згадаю, як все починалося, але однозначно можу стверджувати одне – це захоплює… і надовго)

Мені дуже подобається, що Make UP CLUB не стоїть на місці: відчувається постійний розвиток, а з ним і розвиток самих Beauty-girls клубу!

Коли я починала писати дописи, а сьогодні їх вже більше 200 створених, сподіваюсь, хтось доходить до моїх перших дописів) там багато корисної інформації) це можу гарантувати) натхнення для мене приносили і самі учасниці, адже я практично з першого допису відчула крутий фідбек на своій сторінці і це звичайно ще більше надихає!

І так як я справжній cosmetics lover❤️, приємно було поділитися своїм beauty-досвідом з вами, girls і бути в цьому корисним!

Тому сьогодні я також ділюсь своїми вподобаннями, хто надихає, чия естетика мені найбільше запамʼяталась та імпонує сьогодні. Проте хочу сказати, що мені насправді довподоби дуже багато профілів, бо це як великий бʼюті щоденник, де кожна Beauty-girls – це окрема цікава неповторна сторінка, однозначно!

Отож let’s go!

  • Перша, Beauty-girl – Alyona Fedyk, та хто має такий самий аромат Prada Candy Floral, як і в мене). Мені це дуже запамʼяталося, і було дуже приємно отримувати її коментарі під моїми першими постами. В Alyona Fedyk багато крутого контенту: коли про продукт ти побачиш справді власний досвід з естетичним і детальним фото свотчів.
  • Друга Beauty-girl, ДАРÍЯ КÓВАЧ : саме вона одна з перших в клубі розповідала про українські бренди косметики. Амбасадор українських брендів – так можна сказати). І також мабуть одна з перших в клубі, хто почав записувати повноцінні відео-блоги зі своєї бʼюті рутини.
  • Третя Beauty-girl, але не по значенню – це Iryna Koval. Якщо тобі потрібно естетичне натхнення, то тобі потрібно заглянути на цей профіль! Кожного разу з задоволенням читаю її дописи, той момент коли не лише цікаві продукти можна відкрити для себе, а й дуже красиві стильні фото. One love!

ЗАЛИШАЮ ПОСИЛАННЯ НА ПРОФІЛІ ДІВЧАТОК💗

Alyona Fedyk

https://club.makeup.com.ua/profile/1257497/

ДАРÍЯ КÓВАЧ

https://club.makeup.com.ua/profile/3420433/

Iryna Koval

https://club.makeup.com.ua/profile/4522797/