Чудовий засіб для інтимної гігієни. Комфортний, відчуття свіжості, він ідеальний.

Чудовий засіб для інтимної гігієни. Комфортний, відчуття свіжості, він ідеальний.

Вітаю🫐
Користувалася довгий час Lactacyd і була ним задоволена, але цікавість, як завжди, бере верх і починаються експерименти)))
Після декількох не дуже вдалих засобів я зустріла Гель для інтимної гігієни Фемофіт
ФітоБіоТехнологіі Лікувально-профілактична лінія.
І це виявився дуже якісний і дієвий засіб👍.

🌹Пакування: гель в зручній пляшечці білого кольору, дозатор працює справно. Був в картонній коробці. Яскравий дизайн, наляпистий, інформативний.
🌹Гель: молочного кольору, консистенція середня. Розход не великий. Вистачає на довго.
🌹Дія: мені дуже подобаються ці обіцянки на упаковці, обираю вірити в них))). Загалом, я задоволена гелем. Миє добре, дає гарне відчуття чистоти але не пересушує. Дуже комфортний. Ніякого зуду чи дискомфорту. PH правильний. У використанні вже друга пляшечка гелю Фемофіт. Наступного разу хочу спробувати пінку. Якщо хтось користувався- напишіть свої враження.
Склад дійсно непоганий, є декілька доволі цінних компонентів.
Загалом дівчата, рекомендую однозначно. Засіб хороший і вартий уваги!!!

14 лютого, 2024
14 лютого, 2024