Грицюк Вікторія

Тонке волосся це не приговор

Після родів і невдалого фарбування моє тонке волосся сказало мені до побачення. Я його відрощувала, обрізала, фарбувала і все повторювалося декілька років. Минулого року я взялася за відновлення волосся. Моїми фаворитами бюджетного догляду за 2023 рік стали такі засоби.
1. Скраб для шкіри голови Kayan. Скраб делікатно очищає шкіру голови і залишає легенький холодок на тривалий час. Використовую цей скраб раз на тиждень. Він легко змивається не залишаючи дрібних частинок у волоссі.

2. Безсиліконовий шампунь Garnier імбирне відновлення. Делікатно очищає шкіру голови і при цьому не пересушує її. Чергую цей шампунь з безсульфатним шампунем Meloni. Це український виробник. Хоч він і безсульфатний але очищає шкіру голови аж до скрипу. А запах його такий неймовірний.

3. Серед масок які підійшли для мого волосся можна віднести маску фірми Lador. Ця маска гарно зволожує волосся і воно стає розсипчастим. Ще одна маска яку я використовую, це маска для потовщення волосся італійського бренду Be mineral.

4. Серед незмивного догляду я використовую такий крем. На експерементах я не зупиняюся і звичайно буду пробувати різні доглядові засоби для відновлення волосся. Хоча дуже помітно що його стан значно покращився і я перестала соромитися свого тонкого волосся. Якщо у вас є якісь рекомендації діліться, я з радістю чекатиму ваших порад.

Грицюк Вікторія
0
1
Підписки