Марія Bondar

Неймовірний аромат Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain

Неймовірний аромат Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain

В мене є тільки пробник. Але після пробнику обов*язково захочеться повну версію.

Я особисто не люблю цитрусові запахи в парфумах - але це щось неймовірне. Цей запах не кислий, як багато цитрусових ароматів. Він пахне солодним, ніжним і яскравим апельсином, а не віддушкою для цукерок з запахом апельсину. А ноти, які дійсно відчуваються одразу, базиліку - те також щось неймовірне.

Ось що цікаво, порізну ці аромати - базилік та апельсин - я б ніколи не захотіла наносити в якості парфумів. Але коли вони в поєднанні - це вау.

Я б дуже радила спробувати ці парфуми. Але спочатку краще затестіть в магазинах, або придбайте пробник - я притримуюсь вірування що аромати все ж потрібно тестити на шкірі, і розуміти чи вам особисто вони підходять.

Моя думака, що цей аромат підійде як на кожен день, так і на цікаву подію. Тому що, дуже важливо - він пахне ніжко і яскраво - АЛЕ! не душить оточуючих і ненавязується стійким ароматом серед людей так що хочеться задихнутится, навіть якщо це класні парфуми. Ви пахнете шикарно - але це не завдає дискомфорту нікому з оточуючих.

Піраміда аромату

Верхні ноти: Клементин, Гіркий Апельсин, Апельсиновий Цвіт, Зелений Чай і Плющ; ноти серця: Мандарин, Базилік, Ромашка і Півонія;

ноти бази: Сандал і Амбра.