Milans

Мої хайлайтери

Мої хайлайтери
Мої хайлайтери

Мої хайлайтери ❤️

У потоці фешен індустрії постійно відбуваються циклічні зміни, це стосується і б'юті індустрії, згідно з чим - мода на хайлайтери вже кілька разів йшла/приходила. Але це ніяк не впливає на мою любов до них. І звичайно ж я ними користуюсь незалежно від передумов поглядів 🥰

І ось тому я хотіла вам показати мої улюбленці і не дуже. Поки що я не віддала їх на поталу подружкам/рідним 😅

Почнемо з тих, які покинуть мою поличку.

Huda Beauty 3D Summer Highlighter 🙌

Величезна палетка хайлайтерів, з шалено красивими відтінками, але мені мало їх сяяння, чи швидше за все правильно буде сказати, що воно мені просто не до душі.

Далі один із улюблених хайлайтерів, але не улюблених відтінків, який теж залишить мою поличку Bobbi Brown Highlighting Powder у відтінку pink glow, чомусь він бронзовим віддає і відповідно мені не підходить.

Наступний - спірний хайлайтер, я ще не впевнена, чи варто йому переїжджати до нової власниці, багатьом відома стара Becca 😅 точніше Smashbox Becca Shimmering Skin Perfector Higligther. Допис звісно робила 👇

https://club.makeup.com.ua/post/8969/

Спірне питання полягає знову-таки у його легкому бронзовому відливі. Він не такий явний як у pink glow від Bobbi, проте є.

Тепер повернемося до улюбленців, це

Bobbi Brown у відтінку Quartz Glow - Шампань 🥂 один з самих - самих one love.

Dior - у відтінку 02, і 03. До речі, ось на них відео огляд 👇

https://club.makeup.com.ua/looks/5701/

Відтінок 02 я купила запасний, так як побоююся, що може зміниться формула або сам відтінок. Помітила, що вони зникли на одному з європейських магазинів, тому швиденько замовила з мейкап ЄС ще один. На питання навіщо мені другий 🙄 адже їх вистачає чи не на десятиліття 😂 відповідь - спонжик 🙌 я наношу хайлайтер вологим спонжем, відповідно в моєму випадку він закінчиться швидше 😅 Дуже ніжний та повсякденний.

Відтінок 03 - найчепурніший і чарівний, його звичайно я використовую вкрай рідко на жаль, сподіваюся на більш часте використання 😂 він настільки яскравий, що в повсякденному макіяжі зовсім не актуальний.

Ну і ще одна новинка у мене з'явилася несподівано, точніше не запланована покупка 🙃 випадково побачила, що новинка від Bobbi з'явилася на мейкап, і «кусаючи губи» натиснула «купити». Та як виявилось - не дарма 🫶 дуже ніжний та гарний відтінок 👌

Напевно це найдовший допис який я писала 🙄 сподіваюсь було цікаво ❤️

Мої хайлайтери
Мої хайлайтери