Evgenia💖

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Всім привіт! Місяць тому, я отримала на тестування такі засоби лінійки Shecare Glazed від Inebrya, як:

* шампунь для блиску волосся з ефектом глазурування;

* маска для блиску волосся з ефектом глазурування;

* рідкий кондиціонер для фарбованого волосся;

* краплі-флюїд для блиску волосся з ефектом глазурування.

Вже пройшло достатньо часу, тому я готова поділитись своїми враженнями.

Шампунь представлений в гарній, малиновій пляшочці. Має шикарний, солодкий запах. Консистенція теж мені сподобалась. Волосся після шампуню відчувається дуже м'яким та очищеним. Й шампунь був би ідеальним, якби не один мінус: раніше я мила волосся 2 рази на тиждень, а з цим шампунем доводиться через день.
Моя оцінка: 8/10

Маска представлена в гарному, зручному тюбику. Запах шикарний, ідентичний з шампунем . Консистенція середньої густини, я якраз таке люблю. Завдяки масці волосся стає м'яким, легко розчісується. Також зникає надмірна пухнастість.
Моя оцінка: 10/10

Цей засіб мені менш за все сподобався. По-перше, він має неприємний, спиртовий запах, але добре, що хоч доволі швидко вивітрюється. По-друге, сам формат, такого рідкого кондиціонеру мені не сподобався. Й найважливіший мінус, це те, що окрім незначного блиску, більше ніякого ефекту від кондиціонеру я не помітила.
Моя оцінка: 3/10 (тільки за гарну пляшечку)

Дизайн флюїду мені дуже подобається, виглядає шикарно. Запах чудовий, на волоссі довго відчувається. Ефектом я теж задоволена. Волосся стає блискучим, м'яким, гладеньким. Користуватись флюїдом одне задоволення.
Моя оцінка: 10/10

Дуже дякую MAKEUP Club та Inebrya за можливість протестувати ці засоби! 💖