Панда-Олександра

Крем-фарба для брів і вій "Елітан"

Крем-фарба для брів і вій "Елітан".

Мої очі спокійно переносять цю фарбу.

У коробці йде інструкція, серветки, резинова щіточка, 2 стіки з фарбою та 2 стіки з проявником.

Використовувати дуже легко.

Треба змішати 1 стік фарби з 1 стіком проявника, добре перемішати. Фарби виходить забагато, залишки я викидаю.

На наступний раз лишається ще один комплект фарби.

Перед нанесенням фарби треба змастити кремом повіки, щоб захистити шкіру, та щоб легче змивалася фарба. До речі, змивається без проблем.

Ще в мене є лайфхак. Не знаю чи робить так ще хтось, але то зручно. Я використовую патчі під очі. Будь-які. Просто клею їх під очі, як звичайно роблю. Та фарбую вії. Таким чином фарба не потрапляє на повіко, а лишається на патчі. Ну і заодно патч зволожує повіко.

Фарбу я наношу на вії зубочисткою, мені так зручніше, бо в мене закороткі вії. Потім наношу фарбу вже на брови.

Перші декілька днів брови дуже чорні. Потім колір нормалізується.

Тримається добре. Алергічних реакцій немає. Я дуже задоволена цією фарбою.

Ще й ціна маленька.

Колір беру Чорний 10. Він прям чорний, як душа Гітлера. Полюбляю насичено чорні відтінки. Але в лінійці є світліші кольори.

Використовує фарбу вже 3-4 роки.
Уперше, коли випробувала, то мене дуже смішили ті чорнючі брови. Та кого я обманюю, після кожного фарбування, проходячи повз дзеркало волаю з тих чорнючих брів, поки вони не посвітлішають)
Мої неякісні фото, нажаль не передають, як воно виглядає насправді🤷

Але я після першого фарбування, навіть колаж зробила, бо нагадувала собі той мем😁